Vad är L-arginin Cream?

June 21

L-arginin kräm är ett ämne som används i första hand för att öka libido hos kvinnor. Aminosyran L-arginin har visats öka blodflödet till vävnader i kroppen och är en viktig faktor i att bygga proteiner som används av olika celler och organ. Ökat blodflöde kan hjälpa till med sexuell upphetsning, särskilt hos dem med en eftersläpande sexlust. Nyare användningsområden för L-arginin grädde bära att öka blodflödet till fötterna på dem med diabetes.

De flesta former av L-arginin kräm avsedd för ökad sexuell upphetsning appliceras direkt på klitoris. Under naturligt inducerad upphetsning mer blod går till könsorganen. För en kvinna, är den primära organ som ansvarar för upphetsning klitoris, som är packad med nervändar. De med sexuell dysfunktion kan inte få denna ström av blod naturligt, men med hjälp av aktuell kräm kan orsaka ökat flöde genom konstgjord väg.

Det finns också nyare studier som visar att L-arginin kräm kan vara till nytta för diabetiker genom att orsaka mer blodflödet för att ange de nedre extremiteterna. Dålig cirkulation är ett problem för många människor som lever med diabetes, och det kan leda till smärtsamma och potentiella livshotande tillstånd som sår och blodproppar. Mycket på samma sätt som det fungerar för att öka den sexuella funktionen, L-arginin kräm återblodcirkulationen i fötterna till det normala.

Det behövs fler studier för att helt bestämma om användningen av L-arginin är användbar för att förhindra sår hos diabetiker eller hjälpa befintliga för att läka snabbare och med färre komplikationer. Resultaten kan öka om patienten också använda andra förebyggande åtgärder, såsom att bära kläder och skor som passar och undvika faktorer som hämmar ordentlig cirkulation, såsom rökning.

Som med alla tillägg eller medicinering, är det viktigt att diskutera användningen av L-arginin med en läkare eller apotekspersonal före användning. Biverkningar är ovanliga vid användning av krämen version av L-arginin, även muntliga tillskott kan ibland orsaka diarré och magont. Om sexuell upphetsning fortsätter under längre tidsperioder, bör en läkare underrättas och användning av krämen bör avbrytas tills vidare från en läkare eller sjuksköterska.

  • Hindras cirkulation till fötterna kan kräva amputation.
  • L-arginin kräm kan bidra till att öka sexlusten.
  • L-Arginin kräm används främst för att förbättra libido hos kvinnor.
  • L-arginin kräm kan bidra till att förbättra cirkulationen i fötterna för diabetespatienter.