Hur väljer jag det bästa Faux Brick?

November 2

När du väljer faux tegel för ett hem eller kommersiellt projekt, bör du bestämma hur mycket du vill spendera. Också vara säker faux tegel du väljer är lämplig för ytan du vill täcka. Du bör be om råd från en professionell innan man beslutar vilka artificiella tegel att köpa. Interiör och exteriör faux tegel kan variera i fråga om stil och färg. Om du försöker en gör-det-själv-projekt väljer artificiella tegel som är lätt att installera.

Du kan handla för faux tegel från en tillverkare katalog, men det är bäst att se materialet personligen. Om möjligt, känner panelen för att avgöra om det är för stelbent. Det är viktigt att välja konstgjorda tegelpaneler som är smidig nog att arbeta med. Lägg också märke till hur de faux tegel panelerna följs tillsammans. Paneler som cementerade är generellt säkrare än de fäst med skruvar.

Oavsett vilken stil och färg du väljer, behöver din falska tegel för att vara väderbeständig. Om faux tegel inte är gjord med någon typ av ultraviolett skydd mot solen, kan det blekna med tiden. Exteriör falska tegel bör också vara vattentät för skydd mot regn eller snö. Vid installation i ett kök eller badrum, behöver interiör falska tegel att tåla fukt och luftfuktighet, eller dina väggar kan skadas.

För mycket realistiska faux tegel, välja något lätt och inte alltför tjock. Tunna faux tegel ser ofta mer äkta än tjockare paneler. För invändiga faux tegel, välja en färg som matchar din inredning, eller tegel kan se falska. Om ditt sovrum är inrett i varma jordfärger, väljer solbränna eller beige för din faux tegel paneler.

Om du installerar artificiell tegel över en sandsten spis, välj nyanser av taupe för ett naturligt utseende. Du kommer också att behöva välja ett material som är värmebeständigt eller det kan lätt bli skev. Dessutom överväga hur den falska tegel kommer att samordna med ditt golv färg. Oavsett om du har mattor, vinyl, kakel, eller trä, välj en faux tegel färg som kompletterar golv.

Det är viktigt att läsa instruktionerna för installation innan du bestämmer vilken faux tegel att köpa. Vissa konstgjorda tegelstenar är enklare att installera än andra, men panelklädda falska tegelstenar tar normalt minst tid att ställa upp. Också avgöra vilka verktyg du behöver för att tillämpa falska tegel, och hur många rör av täta du behöver per panel.

  • Oavsett vilken stil och färg, bör faux tegel vara väderbeständig.