Hur går det för Gnagare borttagning?

June 16

Det finns flera olika gnagare avlägsnande metoder att välja mellan. Förmodligen den vanligaste är möss eller råttfälla, och det finns en mängd olika varianter att välja mellan. Om en gnagare problemet är sådan att de husägare canâ € t hantera det, kan de behöva anställa hjälp utifrån. Många skadedjursbekämpning företag specialiserade på gnagare borttagning bortom bara insekter. Oavsett vilken metod som valts, itâ € s viktigt att vidta åtgärder för att gnagare ett hem att förhindra framtida angrepp.

En av de vanligaste sätten att uppnå gnagare avlägsnande är att använda gnagare fällor. Normalt betyder det att ställa råtta fällor eller mus fällor för att fånga råttor och möss i hemmet. Observera att det finns en skillnad mellan råttfällor och mus fällor. Detta beror på att råttor är större och starkare än möss. Om en husägare vet säkert att hans gnagare är råtta och inte möss, bör han leta efter större och kraftigare fällor som är utformade för att hantera dessa starkare, skrymmande gnagare.

Välja gnagare fällor som är utformade specifikt för den typ av gnagare inblandade är bara ett övervägande. En husägare måste också jämföra alla olika typer av fällor inom dessa kategorier. Till exempel finns det de vanliga snäpp fällor som är utformade för att knäppa rodentâ € s hals när den når en bit av bete, såsom ost. Det finns också limfällor som immobilisera gnagare och elektroniska fällor som elektrifiera det. Om en person föredrar human metod för att fånga och släppa gnagare, kan han välja bland de många sorters levande fällor som kommer att hålla i råtta eller mus i en inhägnad tills det kan bli fria.

Om en husägare väljer att använda fällor som en gnagare borttagning metod, finns det några sätt att se metoden är effektiv. Fällorna bör kontrolleras varje morgon. Eventuella råttor eller möss som fångats i fällor bör tas bort, då fällorna återställa eller nya inställt, beroende på typ av fällor. Fällorna bör användas tills det finns minst tre gnagar fria morgnar. Att göra detta ökar oddsen att gnagare problemet är under kontroll.

Ibland är för stor för en person och några fällor en gnagare problem. Om så är fallet, kan en husägare överväga samråd med en skadedjursbekämpning företag. Dessa företag är specialiserade på särskilt svåra möss och råtta angrepp. De kan också hjälpa till med att avlägsna tvättbjörnar, ekorrar, fladdermöss och andra typer av out-of-place varelser. Villaägare kan kontrollera lokala listor eller prata med personer de känner som har hyrt skadedjursbekämpning företag att hitta rekommendationer för området.

Det finns sätt att gnagare ett hem när gnagare borttagningsmetod som valts är klar. Till exempel kan en husägare försegla några öppningar som kan tillåta möss och råttor i hemmet. Dessa inkluderar öppningar i vinden, källaren, skorstenen, eller kring värme- och kylsystem. Rensa alla buskar eller trädgrenar bort från fönster och tak för att förhindra att gnagare från att resa närmare infarterna. Dessutom, om ett skadedjursbekämpning företag kommer till huset, bör en husägare ta chansen att be teknikerna för att ta en titt runt i hemmet och förslag hålla möss och råttor blocke ut.

  • Vissa bödlarna använder råttgift för att eliminera gnagare.
  • Bruna råttor är en vanlig gnagare skadedjur.
  • Vissa exterminators hjälpa till att befria ett hem eller annan del av tvättbjörnar och andra skadedjur.