Hur väljer jag det bästa Tomma Eyeshadow paletter?

January 8

När du väljer tomma ögonskugga paletter, överväga ditt behov av paletten, dess konstruktion, och storleken på paletten ögonskugga själv. Du kommer också vill uppmärksamma den mekanism genom vilken ögonskugga palett öppnas och stängs. Det finns många olika företag som säljer tomma ögonskugga paletter, men i vissa fall kan dessa paletter kan vara ägda av ett visst märke s ögonskugga. Om du bara använder ett märke av ögonskugga, kanske du inte behöver vara oroliga att matcha en ögonskugga pan till paletten, men om du använder flera varumärken, kan du behöva köpa mer än en palett.

Många makeup användare och artister uppskattar tomma ögonskugga paletter eftersom de är frustrerade med att behöva köpa ögonskugga kit som innehåller färger som de sällan eller aldrig använder. Anpassnings paletter tillåter makeup användare att endast köpa dessa nyanser som de faktiskt kommer att använda. Dessutom kan det vara mycket bekväm att bära endast de färger som en person som faktiskt bär när man går ut för kvällen.

Ditt första steg i att välja tomma ögonskugga paletter bör vara att lära sig vilka makeup linjer faktiskt sälja tomma ögonskugga paletter. Mycket ofta dessa företag säljer också pannor av ögonskugga som passar in i dessa pallar. Du kanske tycker att det är lättare i början för att köpa bara dina tomma ögonskugga paletter, samt dina ögonskuggor, från samma företag för att se till att de faktiskt passar. Det finns vissa paletter som har en magnetisk baksida som möjliggör säkrare förvaring av ögonskugga kokkärl.

Överväga att köpa tomma ögonskugga paletter i flera olika storlekar. Medan en stor behållare kan vara bra för att lagra många ögonskuggor, om du inte är en professionell makeup artist, kanske du upptäcker att typ av pall vara opraktiskt för att bära runt. Istället kanske du vill köpa några behållare som rymmer allt från två till fyra ögonskuggor vid en given tidpunkt. Du kanske också vill kolla om paletten har plats för borstar eller andra applikatorer.

Av betydande bekymmer är hur väl paletten skyddar dina ögonskuggor. Kontrollera för att se hur kåpan är fäst vid paletten basen. I vissa fall kan locket eller basen magnetiseras, vilket kan hålla locket skott medan den transporteras. Om du upptäcker att locket inte går att stänga ordentligt, kanske du vill välja en annan palett eller använda denna palett för hemmalagring snarare än som en bärbar kosmetiska fallet.