Hur man använder Twitters @ svar på dina tweets

August 28

En av Twitters mer kraftfulla samtalsfunktioner är @ svar (eller @ nämner). Tweets som är @ svar är offentliga och synliga för alla Twitter-användare från din Twitter sida, men de är riktade specifikt till en Twitter-användare.

Att twittra ochsvar, hålla pekaren över tweet som du vill svara på och sedan på Svara länken som visas. Twitter associerar sedan ditt svar med den ursprungliga tweet i Twitter-systemet. Personen kan se vad tweet uppmanas ditt svar genom att klicka på svar på länken längst ned i din tweet till honom.

Hur man använder Twitters @ svar på dina tweets

Även om sidan anses nu vara den Nämner sidan, vissa Twitterers fortfarande kallar dem @ svar.

Du kan skicka ettsvar till någon genom att bara skriva @ -tecknet och utan mellanslag, hans användarnamn. Skriv sedan ditt meddelande och klicka Tweet. Om du bara gör ditt svar manuellt (i motsats till att klicka på ikonen Svara på en specifik tweet som du vill svara på), kommer ditt svar inte vara knutet till någon speciell tweet. Om du verkligen vill svara på en specifik tweet, du oftast bättre att klicka på ikonen Svara.

Om någon öppnar ditt Twitter-profil sida, de kan se alla dina tweets, inklusive @ svar. Men dina @ svar kommer att visas i andra twittrare "tidslinjer endast om de följer både dig och Twitterer du svarar på.

Denna begränsning gäller endast tweets som börjar med ett @; Du kan inkludera enmention senare i din tweet och det kommer att ses av alla dina anhängare.

Om du vill svara på ett visst Twitterer men vill att alla dina anhängare att se det, är en konvention som många människor har antagit att placera en period i början, innansvar. Detta kommer att driva ditt svar till alla dina anhängare tidslinjer.