Vad bör jag tänka när man köper ett värmeelement?

July 8

Med användning ett utrymme aggregat är ett ekonomiskt sätt att värma upp ett rum utan att installera värme i den. Det är i allmänhet mycket billigare än en fotogenkamin, men har sina risker. När du köper en, överväga storleken och placeringen av utrymme som du vill värma, vad värmaren är gjord av, någon säkerhetsfunktioner det erbjuder, och vilken typ av ström den använder.

Det första du bör tänka på är storleken på det utrymme som ska värmas. Ett litet utrymme, till exempel ett sovrum, inte kräver en stor värmare. Utrymme aggregatet har vanligtvis ett diagram eller storlek riktlinje för att hjälpa konsumenter att köpa en lämplig storlek.

En elektrisk värmeelement är den enda oventilerade värmare som är säkra att använda i hemmet. Andra typer av värmare måste blåses ut i utomhusluften, så om en ventil är inte praktiskt, är en elektrisk apparat din enda säkra alternativet.

De flesta rumsvärmare är säkrare än de brukade vara, men det finns fortfarande risker. Många har nu keramiska värme kärnor som inte får lika varmt som metallspolar, och är mycket mindre sannolikt att gnista bränder. En konsument bör alltid hålla en vidöppen utrymme runt värmaren, och får inte hålla det nära draperier eller möbler. Det är också viktigt att du bara köpa en värmare med en säkerhetsbryt, vilket borde vara standard. Detta kommer att stänga av värmaren om den överhettas eller välter.

En värmare med en keramisk spole kommer förmodligen att ha en flerhastighetsfläkt, vilket är en funktion som många människor föredrar. Leta efter en med en justerbar termostat för den mest effektiv uppvärmning.

  • En halogen värmeelement.
  • En värmeelement.