Kännetecken för Pocket Beagles

July 13

Pocket Beagles (även kallade Tekopp Beagles) är miniatyr versioner av Beagle. Miniatyrformat pocket beaglar var en renässans favorit och vinner i popularitet igen. Om du letar efter en miniatyr hund, är Pocket Beagle ett utmärkt val. Innan du överväga att köpa en, måste du vara medveten om vissa egenskaper hos Pocket Beagles.

Kännetecken för Pocket Beagles

Pocket Beagles är söta och gosiga, men till skillnad från andra minihundar, de är robusta arbetande hundar byggda för jakten.

Pocket Beagles kan se sårbara på grund av sin storlek, men de är faktiskt arbetar hundar. De har sitt ursprung i elisabetanska England runt mitten av 1500-talet. Bred att jaga kaniner, dessa mycket små jakthundar mätte endast 9 inches tall vid axeln. (Som jämförelse dagens Beagles genomsnitt mellan 13 och 15 inches.)

Miniatyr hundraser blir allt mer populärt i USA och tyvärr, många av dessa mindre valpar har ett antal hälsoproblem på grund av deras storlek. Detta gör dem mycket bräcklig och sårbar eftersom dessa raser var bara inte tänkt att vara så liten. De är oftast de runts i kullen-de svagaste och sickliest av gäng.

Pocket Beagles däremot är grov och tumla och redo för handling. Dessa diminutiva hundar är små för ett syfte. De är utformade för jakt och spårning. Här är några saker att tänka på.

  • De behöver motion. En Pocket Beagle är en arbetshund, som sådan behöver en chans att springa och leka i naturen. Du kommer att ha svårt att få dem att utöva de behöver om du inte får dem utanför.
  • De är mycket sällskaplig. Dessa älskvärda valpar behöver någon att älska. De är bra med människor och andra hundar. De lider av separationsångest om de lämnas ensamma. Om du funderar på en Pocket Beagle, tycker om att få två så de har någon att hålla dem sällskap.
  • Liksom fullstora Beagles, de är en slav till sin näsa. Om du är Pocket Beagle luktar något intressant, kommer han att följa den någonstans. Tyvärr innebär detta att de tenderar att vandra. Håll ditt barn i koppel i ett ostängslade område.
  • Hälsoproblem. Även om en typisk hardy djur, vissa blodlinjer är benägna att sjukdomar som hjärtsjukdomar, dvärgväxt, och epilepsi. De kan också utveckla tillbaka och ögonproblem.

Det finns en viss oenighet bland leden huruvida Pocket Beagles i dag kan spåra sin härstamning hela vägen tillbaka till den elisabetanska Pocket Beagles. Men i båda fallen, dagens Pocket Beagles verkar ha all uthållighet, spårning förmåga och härdighet originalet.