Hur väljer jag det bästa Cordless Kettle?

October 29

Välja den bästa sladdlösa vattenkokare innebär att göra jämförelser i tre olika områden. Du ska naturligtvis utvärdera kvaliteten på en vattenkokare. Särskilda funktioner varierar från vattenkokare till vattenkokare, och du bör se till att välja en vattenkokare med funktioner som uppfyller dina behov. På samma sätt kan priset också vara en viktig faktor för att göra ditt val.

Det viktigaste när man väljer en sladdlös vattenkokare är kvaliteten på dess konstruktion och design. Kannan bör vara konstruerade av hållbara material, och delar som manövreras ofta, såsom omkopplaren och lockets gångjärns, bör speciellt väl konstruerat, eftersom de är mer benägna att misslyckas än andra delar av en sladdlös vattenkokare. Den automatiska avstängningssystemet på vattenkokaren bör vara tillförlitlig och helst inte benägna att misslyckas på höga höjder, från mineralansamlingar, eller från allmänt slitage.

Ergonomiska egenskaper är viktiga också. En idealisk sladdlös vattenkokare ska vara lätt att fylla och bör hälla smidigt, utan att spilla eller dribbling. Vattenkokaren bör docka säkert med sin bas, vilket bör ha en sladd tillräckligt länge för att vara enkelt och säkert anslutna. Handtaget av en sladdlös vattenkokare bör göra bära och hälla lätt.

Utvärdera särdrag på vattenkokaren också. En högre wattal kokare kommer att värma vatten snabbare, vilket kan vara till hjälp, åtminstone i kök som säkert kan leverera den extra kraften utan att överbelasta en krets. Transparenta grytor eller grytor med vyportar gör kontrollera vattennivån lättare.

Storleken på en sladdlös vattenkokare är också viktigt, eftersom mindre vattenkokare värmer snabbare och tar mindre plats. Detta kan göra en mindre vattenkokare bättre val om du har ett litet kök, där utrymmet är begränsat. En mindre vattenkokare kan inte ge dig tillräckligt varmt vatten, dock.

Om stil är viktigt för dig, ett brett utbud finns att välja mellan. Vattenkokare finns i många olika former, färger och material. Enkla plastvattenkokare är det vanligaste. Du kan dock njuta av en vattenkokare som efterliknar formen på stovetop vattenkokare. Retro-stil vattenkokare, genomskinliga vattenkokare, rostfritt stål, och många andra stilar finns också.

Priset är en faktor i shopping för sladdlösa vattenkokare men kommer normalt inte vara en avgörande faktor. Den stora majoriteten av vattenkokare är billiga nog att vara inom de hjälp av en typisk konsument. Om priset är ett bekymmer för dig, offra stil före hållbarhet, och välj en sladdlös vattenkokare som kommer att vara säkert för dig att använda.