Hur väljer jag det bästa Eyeshadow Primer?

September 12

Ögonskugga primer bildar en baslack på ögonlocken innan ögonskugga appliceras förlänga varaktig effekt av make-up, och hitta den bästa ögonskugga primer kommer att ta lite trial and error. Investeringen i produkten kommer att förbättra utseendet och varaktig förmåga ögonmakeup ser ut. Primer kommer också att hjälpa ögonskuggor håller längre eftersom mindre produkt kommer att krävas under ansökan. Välja den bästa primern beror på din budget, hudtyp, och färgen på ögonskugga. Det är viktigt att testa produkten för slitage tid och skrynklor innan du investerar i en full-size produkt.

Eyeshadow primer finns i flera olika former. Det finns pressade krämer i komprimerar liknar concealers. Krämig pennor säljs som kan glida ut på locket och smälta in i huden. Dekorativa rör fyllda med en mjuk formula och en ansökan röret är också ett attraktivt alternativ som du kan bära med dig.

Det huvudsakliga syftet med en ögonskugga primer är att öka uthållighet av en ögonskugga. Tillämpas direkt på ett kalt ögonlock, kan ögonskuggor avklinga före slutet av dagen. Genom att förbättra utseendet på ögonskugga, primrar minskar också risken av linjerna som kan visas när skuggan stannar i vecken hos locket över tiden.

Din hudtyp är ett annat område att ta hänsyn till när man väljer den bästa ögonskugga primer. Torr hudtyper kommer ihop bäst med grädde-till-flytande ögonskugga primers. Dessa produkter kommer att glida över den torra huden och hålla området återfuktad hela dagen. Oljiga hudtyper kan fungera bättre med primrarna som gäller som en kräm, men snabbt torka för att förhindra att lägga till extra fukt till området. Kombination hudtyper kan använda någon typ av produkt.

Färgalternativen för ögonskugga primers varierar från kött-tonad till neon nyanser. Neutrala färgad ögonskugga primers är den mest mångsidiga, eftersom de kan arbeta under någon nyans av ögonskugga. Fet-färgade ögonskuggor blir mer levande när den placeras över en matchande primer. Ögonskuggor med glitter fungerar bäst över en sticka bas som kommer att förbättra de gnistrar något.

Tillämpning av ögonskugga primer beror på personliga preferenser. Fingrar, en concealer borste, en svamp, och det medföljande programmet trollspö är möjliga metoder för att applicera primern. Engångs applikatorer bör användas om primern används på mer än en person. Detta minimerar risken för spridning av ögon bakterier.

Testa olika typer av ögonskugga primer hjälper dig att avgöra vilket som är det bästa valet. Kosmetika räknare erbjuder ofta test storlek versioner av produkter eller prover till frågande kunder. Produkten ska användas under en mängd olika situationer för att fullt ut testa sina förmågor. Den bör hålla upp under olika typer av ögonskuggor och varma temperaturer.

  • En ögonskugga primer är utformad för att hjälpa skuggan hålla veck bevis och håller längre.
  • Primer hjälper ögonskugga för att hålla sig till ögonlock bättre.