Hur väljer jag det bästa Hood Dryer?

September 3

Värme är en viktig aspekt att beakta när man köper en huva torktumlare. Du måste se till att ditt val är minst 1.500 watt och att du har mer än en enda värmeinställning. Hitta en som kommer att justera för att passa dina behov. Om du väljer en bärbar modell, se till att det är hållbart.

Vad du kommer att leta efter i en huva tork beror på om du kommer att använda det professionellt eller personligt. Om du använder det professionellt, det finns mer att tänka eftersom maskinen kommer att användas av många människor. Storlek är ett exempel på detta.

Som individ, kan du inte variera din frisyr så mycket, men vissa rulluppsättningar kräver ett huvud fullt av stora rullar. Dessa kan inte bekvämt passar under vissa modeller av torktumlare. Tänk noga om storleken på huven när du väljer din torktumlare.

Du måste ta hänsyn till höjdjustering på din torktumlare. Detta gäller särskilt om du kommer att använda den med en icke-standardstorlek stol. Det är naturligtvis bäst att mäta stolen och sedan se till torken kan sträcka sig tillräckligt. Du bör dock försöka få en huva torktumlare som har den bästa höjd variabilitet möjligt.

Du vill försöka undvika att köpa en huva torktumlare som har mindre att 1.500 watt. Om det är ett alternativ, ska du försöka få en som är 1.800 watt. Variabla inställningar värme är ett viktigt inslag för att leta efter. Annars kan du hamna i situationer där du har för mycket värme.

Om du kommer att använda din huva torktumlare i mer än ett ställe, kanske du vill överväga en mjuk modell, även känd som en motorhuv torktumlare. Utseendet på dessa är i allmänhet inte så professionellt som en vanlig huva torktumlare, om det är ett bekymmer. Det finns modeller, dock som fungerar mycket bra. Om du väljer att transportera en bordstork istället, se till att du bedöma maskinen när den är öppen. Några av dessa tenderar att vara lumpen och har en luva som är för tung, vilket kan resultera i att du äger en ranglig, topptyngda apparat.

Betrakta det inre av huven torken. Om det finns en möjlighet att du kommer att använda den för hårfärgnings eller andra processer som involverar starka kemikalier, bör du överväga den potentiella färgning. På så sätt kan du undvika en modell som har en vit eller ljus huva interiör. Även prestanda torken inte sannolikt att påverkas, kan det vara obehagligt att sitta under en huva som är missfärgade och verkar smutsiga.