Tre Husgeråd att ta bort fläckar

February 20

Ibland får man en av dessa svåra fläckar och har inga specialprodukter för att ta bort det, plus de fläckborttagningsprodukter kan vara dyra. Lyckligtvis för dig sparsamma konsumenter, finns det några sätt du kan förvandla vanliga hushållsprodukter till effektiva fläckborttagningsmedel. Några saker att hålla till hands i händelse av en fläck nödsituation är tvättsprit, bakpulver, och club soda.

En effektiv hem metod för fläckborttagning använder tvättsprit. Du kan använda den här tekniken på fläckar från röda drycker, glass, eller bär juice och tekniken är snabb och enkel. Ta tvättsprit och gnid in på fläcken, som arbetar alkoholen i fläcken på tyget. Gnid den tills fläcken börjar komma ut och i vissa fall kommer du att kunna att helt ta bort fläcken. Du bör sedan tvätta dina kläder så att du kan ta bort det icky alkohol lukt!

Du kan också lägga bakpulver till skum för städare som bara inte klippa det. Speciellt med olje- eller fettfläckar, kan du uppnå fräschare och renare resultat om du lägger till en halv kopp bakpulver till tvättcykeln. Du kan göra fett försvinna som magi! Kom också ihåg, om du råkar få en fett plats på din favorit blus medan matlagning, snabbt öppna ditt skafferi och få ut lite bakpulver, majsmjöl, eller majsstärkelse. Gnid in den platsen för att absorbera fett. Sedan låta dem torka, borsta bort det återstående pulvret, och tvätta objektet så snart som möjligt.

Club soda är också mest effektiva vid behandling av tyg fläckar. På dubbla stickade tyger kan du hälla lite club soda på fläcken och helt enkelt gnugga soda i fläcken tills den försvinner. Det är som magi! Du bör alltid ha i åtanke dock att ibland kanske man bara behöver lite kraftfull produkt för att ta bort en fläck. Ibland-speciellt när det kommer till fina tyger och favoritkläd du bör välja kemtvätt eller en mer professionell produkt. Du vill inte skada dina kläder längre!

Ta bort fläckar är inte så svårt när du använder hushållsartiklar och många gånger de är snabba och enkla. Ha alltid i åtanke men kvaliteten på plagget och den potentiella faktorn för skador. De är dina kläder så du vill behandla dem rätt!