Hur väljer jag det bästa USB Phone Charger?

November 1

Om du letar efter ett USB-telefon laddare, kanske du känner dig överväldigad med dina alternativ, men det finns några sätt att avgöra mellan dem. Du bör först överväga om portabilitet är en faktor, eftersom det finns några små laddare som kan passa nästan var som helst. Om du reser ofta med bil, kan en USB-telefon laddare som passar i cigarettändaruttaget i bilen vara det bästa valet för dig. Också överväga universella laddare, eftersom vissa inte bara låta dig ta ut någon telefon, men också nästan alla enheter, så att du kan spara pengar på laddare.

Många människor njuta av möjligheten att ta sin USB-telefon laddare med dem överallt, så att de kan ta ut sin mobiltelefon som helst. Lyckligtvis finns det laddare som kan genomföras nästan var som helst, eftersom de är ganska små. I själva verket kan vissa även användas som en nyckelring, så att du kan hålla en laddare med dig hela tiden. Sådana laddare kan också vanligtvis halkade in i en ficka eller handväska, så att du hela tiden har tillgång till en telefon med ett fullt batteri. Trots att underlätta för den här typen av USB-telefon laddare, är det normalt inte dyrare än den större slag, vilket gör det överkomligt.

Vissa människor behöver inte en laddare liten nog att sätta i fickan, men ändå vill ha lite bärbarhet. Om du är orolig för en liten laddare gå vilse lätt, men ändå måste ladda telefonen samtidigt på vägen, överväga att få en USB-telefon laddare som använder ström från bilen till jobbet. Du kan vanligtvis koppla denna produkt till bilens cigarettändar så att du kan ladda din telefon medan du kör. Även om det inte brukar rekommenderas att du använder detta som din enda laddare, är det normalt bra att ha, oavsett om du tar ofta långa resor eller bara pendla till jobbet varje dag.

En universell USB telefon laddare låter nästan alla fabrikat av telefonen för att ladda. Om laddaren som medföljer telefonen är särskilt dyrt att byta, kanske du kan köpa en universalladdare för mindre. Vissa typer av universella laddare kan driva batteriet i vilken telefon, medan andra kan ta ut mer än bara mobiltelefoner. Faktum är att vissa kan du ladda din telefon, mp3-spelare, kamera eller bärbar dator. I de flesta fall är det nödvändigt att använda en adapter för att ladda några av de varierande enheter på samma produkt, men det är fortfarande oftast lättare än att bära runt en annan laddare för varje elektronisk apparat.

  • Det finns ett antal faktorer att tänka på när du väljer en USB-telefon laddare.
  • USB-kablar används för att ansluta enheter - sådana telefon laddare - till datorer.