Att bli av Gophers

September 12

Gophers, även känd som murmeldjur, är kända för att gräva stora hål och sluka vegetation. Till skillnad från andra skadedjur som rådjur eller kaniner, fungerar stängsel inte arbeta för att hålla dem ute. Villaägare måste vara kreativa för att hitta sätt att avskräcka denna varelse från att använda sina tunnlar för att utrota växter och gräs. Om att skjuta gnagare är inte lagligt där du bor, det finns andra metoder att använda för att uppmuntra dem att lämna.

Placera föremål som rör sig eller gör buller kan vara avskräckande för gophers. Ju mer hotfull de ser och hård de låter bättre. Placera dem vid tunnelmynning ökar framgång.

Katt urin är också ett irritationsmoment för gophers. Strö använt kattsand ner i tunneln och runt ingången till gopher hålet. De hatar lukten och det kan få dem att flytta. Använd så mycket som du behöver, det kommer fördelning över tiden och är inte skadligt för miljön.

Cyan peppar är en annan naturläkemedel. Det är inte skadligt för gopher, men det kommer att göra hans liv obekvämt. Han kommer att arbeta outtröttligt för att gräva peppar ut ur tunneln. Använd så mycket cyan peppar som du behöver och gå så djupt i tunneln som du kan för att skingra de oönskade gnagare.

Ricinolja granulat är en annan avskräckande om cyan peppar inte är effektiv. Det är återigen mer av en irritation till djuren än skadligt. Det kan vara precis tillräckligt för att få dem att ge upp och gå vidare.

Gopher repellenter är också ett populärt alternativ för gopher borttagning. Välj en som är giftfri. Precis som cyan peppar eller ricinolja, placera den så långt ner i tunneln som möjligt och runt varje tunnel entré för bästa resultat.

Om gnagare är envis och mer naturliga metoder misslyckas; fånga kanske ett alternativ värt att undersöka. Placera två fällor i varje gopher hål, vänd bort från varandra för bästa resultat. Placera dem så djupt nere i hålet som möjligt så att djuret inte kan hitta en väg runt fällan.

Gasning kan också vara en effektiv metod för att befria din trädgård av dessa skadedjur. Prata med de lokala djurlivet förvaltningsmyndigheter att försäkra dig följa korrekta förfaranden som beskrivs i lokala lagar.

Översvämning tunnlarna kan också utrota dessa djur från din gård. Gräv ett hål i en av tunnlarna, sätt in en slang och låt den gå i minst 15 minuter för att vara säker på alla underjordiska stadsdelar är översvämmade. Djuren kommer att fly vattnet och leta efter ett nytt hem.

Det finns många alternativ för att befria din gård eller trädgård från dessa destruktiva skadedjur. Det beror på hur stor din gopher befolkningen är på vilken metod som fungerar bäst. Var ihärdig, kommer de tillbaka om den inte avskräckas.