Framgångsrik Mom Blogger Audrey McClelland

January 9

Audrey McClelland startade sin första blogg tillbaka i slutet av 2006 med sin mamma och syster, kalla det The Pinks och Blues Girls. De började som en produkt-recension blogg men fann snabbt att de ville skriva om ämnen som de var mer passionerade.

De skyltas webbplatsen som Mom Generationer att spegla Audrey intressen som en modeälskande mamma, hennes syster Jane Couto intressen som en moster och som en hund älskare, och mamma Sharon Couto intressen som en mormor och (mycket aktiv) tom Nester.

Framgångsrik Mom Blogger Audrey McClelland

Under 2008 Audrey började sina ambitiösa 365 Days of Fashion Råd för Moms projektet och snabbt drog en ivrig publik. Varumärken och annonsörer börjat märka också. I slutet av 2009 var Audrey tillfrågad av Tide vara mamma-mode korrespondent på röda mattan för 2010 Folkets Choice Awards. Nästa dag deltog hon i en kändis mode prata panel med Tim Gunn och Gretta Monahan.

Audrey har gått vidare till arbete med varumärken som Suave, TJMaxx, Lifetime Television, och HP. Hon har varit på Rachel Ray show och poserade för bilder som en del av The Estee Lauder Bolagets bröstcancer informationskampanj.

Hon är en av de mest efterfrågade mamma bloggare som varumärken vill arbeta med, tack vare henne professionalism och förmåga att ta in resultat. Hon har också valt sina bloggar ämnen av skönhet och mode klokt - i dessa nischer, det finns många möjligheter för varumärken att arbeta med bloggare.

Audrey tre tips för att blogga framgång är:

  • Hitta din nisch. Du måste ha något att blogga om dag ut och dag in. Du vill älska det du skriver om, så riktigt, hitta något som kommer att underhålla och stödja dig. På så sätt blogging blir aldrig gamla.
  • Hitta några blogging vänner. Arbeta på Internet kan vara ensam ibland. Det är viktigt att hitta virtuella officemates. De håller dig igång. Du kan bolla idéer dem och vet att de är där för dig om du behöver dem.
  • En av de största saker som nya bloggare misslyckas med att göra är bloggen tillräckligt. Se till att du postar 04:56 gånger i veckan. Om du inte har nytt innehåll hela tiden, kommer folk sluta komma tillbaka. Det är som att stämningen i samma TV-show varje vecka: Om de inte tänker sätta upp en ny episod, kommer du inte ställa in Det är samma i bloggandet världen..

Började blogga: Sen 2006, men ändrade hennes webbplats namn till det nuvarande MomGenerations.com i mars 2007.

Blogg förutsatt stabil inkomst i: Januari 2009

Inkomst uppskattning: Audrey är den enda leverantören för hennes hushåll, vilket gör över sex siffror.

Hur Audrey tjänar pengar: Integrerad, anpassade kampanjer i sociala medier på sin blogg, samt reklam, skrivande och många talesman positioner med stora varumärken. Audrey har också samarbetat med en annan mamma för att skapa en ny serie av levande mode och skönhetsevenemang kallas Komma Gorgeous. Hon är också skriva sin första bok med medförfattare Colleen Padilla.