Hur att betala fakturor online med Quicken 2012

September 5

Det finns tre sätt att spela online-betalningar i Quicken 2012. Om du är bekväm med skriva ut checkar fönstret, du skriver en check på vanligt sätt. Du kommer in i betalningsmottagarens namn, ett belopp, troligen en kategori, och så vidare. Se bara till att du väljer Kortbetalning kryssrutan. Den Kortbetalning kryssruta visas i det nedre högra hörnet av kontrollen på skärmen formulär.

Om du är mer bekväm att använda register för att diarieföra betalningar, kan du göra betalningar online med det också. I Num kolumnen, bara ange betalningsnumret som Skicka.

Förresten, den första gången du gör en online-betalning till någon, ber Quicken för lite information i Konfigurera Online Betalningsmottagare dialogrutan: där personen bor eller där verksamheten är belägen, och vilka kontonummer Quicken kan använda för att identifiera person eller företag.

Du kan också beskriva nätet betalningsmottagare genom att välja Verktyg → Online Betalningsmottagare List, som visar en lista över online-betalningsmottagare. Klicka sedan på knappen Ny, vilket visar Konfigurera Online Betalningsmottagare dialogrutan.

När du spelar in en betalning, skickar du den till banken. För att göra detta, välj Verktyg → One Step Update kommando.

Quicken ansluts via Internet, till din banks dator. Som ett led i att göra denna anslutning, måste du ge en PIN-kod. När Quicken slutar att skicka dina betalningsinstruktioner till din bank, visar den en sammanställning som i princip säger att du har anslutit till bankens dator och skickade det några betalningsinstruktioner. Vid denna punkt, är du klar.

Obs! Första gången som du använder Online-konto Access frågar Quicken du ändra din PIN-kod.

Obs: Du kan ha Quicken uppdatera regelbundet din kontoinformation. För att göra detta, välj Verktyg → Schema Uppdateringar kommandot och följ instruktionerna på skärmen.

Du måste skicka dina betalningsinstruktioner till banken flera dagar i förväg av den tid räkningen måste betalas. Av naturliga skäl behöver banken en dag eller två för att bearbeta räkningen. Och sedan kryss förmodligen gå igenom US Postal Service.