Vilka är de olika typerna av skatt Equity-investeringar?

August 15

Skatteaktieplaceringar har några olika tolkningar, särskilt på federal och delstatlig nivå. Federal skatt aktieoptioner inkluderar panträtt på en individualâ € s egendom för obetalda skatter, avgifter eller andra avgifter. Federal investeringar inkluderar även nya federalt finansierade poster infrastruktur, ofta inom energibranschen. Investeringar statliga skatte equity inkluderar skatt garantier ställs på fastigheter, både personliga och kommersiella. Dessa panträtter existerar på grund av obetalda fastighetsskatt bedöms av statliga och lokala myndigheter.

Den federala regeringen har en intensiv och långvarig skattelagstiftningen, vilket den gäller många intäkter och fastighetstransaktioner. Individer som inte betalar dessa skatter kan bli föremål för avseende skatter på egendom som en skatt förblir obetalda. I de flesta fall måste en försumliga skattebetalare gå långt för att få en pant bedömas på hans eller hennes personliga egendom. Gemensam egendom placeras under liens har fysisk representation, såsom inventering, bilar, eller liknande objekt. Kontanter normalt inte faller under federala avseende skatter eller skatteaktieplaceringar.

Federala regeringar kan också erbjuda privatpersoner och företag en möjlighet att köpa infrastruktur skatteaktieplaceringar. Capital går in större projekt som gynnar flera individer gång komplett. Till exempel är energibranschen en gemensam inriktning av skatteaktieplaceringar. Privata företag arbetar ofta tillsammans med myndigheter för att skapa vindparker, kolkraftverk och andra energikällor. Individer kan köpa en investering i dessa projekt med hopp om att tjäna en förväntad avkastning.

Statliga och lokala möjligheter finns också för skatteaktieplaceringar. Dessa avser brotts eller nedgångna fastigheter av individer som inte betalar sina fastighetsskatt i tid eller överhuvudtaget. De flesta statliga eller lokala kommuner erbjuder skatteaktieplaceringar på årlig skatt kvarstad försäljning hålls på tingshus. Investerare kan köpa dessa dem för antingen en del av de utestående skatter eller hela skattebeloppet, beroende på reglerna i skatt kvarstad försäljning. Andra begränsningar kan gälla för att ta emot ekonomiska avkastning eller själva handlingen till fastigheten bakom skatt kvarstad.

Investerare får betalt på sina skatteaktieinvesteringar när brottsskattebetalarna betalar samtliga utestående skatter i sin helhet. Investeraren erhåller sin ekonomisk avkastning på grund av de avgifter som bedömts på brottsskattebetalarna. I de flesta fall, skattemyndigheter har inget intresse av att äga en taxpayerâ € s egendom. De säljer de investeringar för att få pengar i förskott och slippa använda skuld för att köra sina myndigheter och relaterade verksamheter. Därför kan avkastning på skatteinvesteringar vara ganska lukrativ.

  • Privata företag arbetar med den federala regeringen för att skapa energikällor, såsom vindkraft.