Att hitta Secondhand Merchandise och freebies att sälja på eBay

October 5

Vid återförsäljning butiker, såsom de som drivs av Goodwill och Frälsningsarmén, kommer du ibland avslöja skatter att sälja i dina eBay-auktioner; andra tider hittar du bara skräp. Och freebies finns om du vet var du ska leta.

Sparsamhet butiker

Du kan prova befriending chefen för den lokala sparsamhet butik, som ser varan som det kommer in; han eller hon kommer att veta precis vad du letar efter (eftersom du sa det i en vänlig konversation), och kommer att ringa dig innan objekten slog i golvet. Denna typ av relation kan rädda dig från att göra fruktlösa resor.

Vissa butiker får varor från ett centrallager, där donationer först skickas för mindre rehabilitering och rengöring. Andra, mindre verksamheter bearbeta poster internt, med butikschefen övervakar. Följe butiken är en verksamhet som körs på ett schema. Fråga chefen när lastbilen kommer regelbundet i. Att vara där när lastbilen anländer kan du visa objekt innan allmänheten uppsättningar ögon på dem.

Goodwill Industries definitivt laddar för det tjugoförsta århundradet. Du kan handla på sina online-auktioner och få super värden på det bästa av sina varor. Glöm inte att kontrollera pågående priser på eBay innan du köper.

Freebies

Freebies finns i alla former och storlekar och - bäst av allt - de är gratis. Freebies är oftast prover eller marknadsförings bitar som företagen ger bort för att introducera en ny produkt, tjänst eller mediahändelse. Även noggrant putsade annonser från tidningar kan hämta höga priser från samlare.

När du går till den kosmetiska disken och köpa ett sätt alltför dyra objekt, se till att be om tester stora prover. Namn varumärken kosmetiska och parfymprover av dyra objekt säljer mycket bra på eBay. Titta även för gåva med inköps erbjudanden. Om det är en specialitet objekt, kan du vanligtvis sälja den på egen hand till någon som vill prova ett prov i stället kasta sig huvudstupa in i ett stort inköp. Mindre speciella föremål kan grupperas som massor.

Var noga med att sätta varumärkena i posten titlar.

Kom ihåg snacket Taco Bell Chihuahua giveaway? Dessa söta små fyllda hundar var på modet och säljs för stora pengar på eBay. Det verkar nästan dumt att påminna dig om McDonalds Teenie Beanie baby giveaways; mammor, pappor, och återförsäljare körde i cirklar genom drive-thru, inköp så många av de Happy Meals som varje butik skulle tillåta.

När Jedins återkomst var beträffande-utsläppt i 1997, de första 100 personer ange varje teatern fick en Special Edition Luke Skywalker figur. Dessa siffror är fortfarande mycket uppskattad av samlare.

År 1995 Paramount premiär showen Star Trek Voyager. På utvalda marknader, skickade Paramount en PR mikrovågspopcorn paket som en söndag tidningsinsats. Dessa paket är fortfarande säljer bra (när du kan hitta dem), även om värdet stiger och sjunker beroende på den nuvarande nivån på intresset för Star Trek.

Innan du passerar en fribiljett, ompröva sitt eventuella framtida andrahandsvärde.