Hur blir jag av sniglar?

October 6

Sniglar kan vara destruktiva trädgård skadedjur och oönskade hus gäster. Det finns ett antal sätt att bli av med sniglar, inklusive bekämpningsmedel och andra mer naturliga metoder. Skapa barriärer runt trädgårdar och rabatter kan vara ett effektivt sätt att kontrollera invasioner av dessa skadedjur, och behandla växterna själva med några naturliga repellenter kan bli av dem som redan på växterna.

De som inte kan ha små barn eller husdjur att vara oroliga kanske kan enkelt använda vissa kommersiella skadedjur kontroller, särskilt produkter som innehåller järnfosfat, att sätta på eller runt växter som har snigel problem. Detta bör i allmänhet ske med försiktighet, eftersom frekvent tillämpning kan skada vissa växter. Bekämpningsmedel kan vara särskilt farligt på vegetabiliska och örtagårdar, där växterna kommer att konsumeras. För att bli av sniglar som redan har bosatt i trädgården och förstör växter, samla dem för hand och ta bort dem kan bidra till att minska siffrorna. När du använder denna lågteknologiska metod, ta bort dessa glupska eaters helt från trädgården innan krossning och dödar dem kan hjälpa till att hålla andra skadedjur från att lockas till röran.

Vissa substanser kan sprutas direkt på angripna plantor i syfte att bli av sniglar. En blandning av vatten och kaffe kommer att leverera en dödlig nivå av koffein till snäckorna när den absorberas genom porös hud. På samma sätt kan klippa håret vara dödligt för sniglar som fastnar i den. Rätter av öl som anges bland angripna växter kommer att locka sniglarna borta från växterna och in i öl, där de kommer ofta konsumerar tillräckligt för att passera ut i vätskan och drunknar.

En del av lösningen på problemet är förebyggande. Sniglar gillar inte att gå över vissa ämnen, och hinder kan lätt byggas kring de områden där de gör mest skada. Ämnen som arbetar för att punktera de mjuka kroppar varelserna inkluderar lavastenar och kiselgur, som i princip pulveriseras fossiler.

Salt och aska från lägereldar eller vedspisar kan också användas för att skapa skyddsbarriärer, som båda kommer att orsaka sniglar att torka en gång tillämpas på deras kroppar. Dessa ämnen kan strös på individer samt används för att skapa en barriär. För en mindre biologiskt nedbrytbar men mer permanent alternativ, kan koppartråd också användas för att bilda en skyddande barriär runt växter och trädgårdar.

  • Sniglar kan vara mycket destruktiva trädgård skadedjur.
  • Bekämpningsmedel kan hjälpa till att befria ett område med sniglar.
  • Hår beslag kan vara användbar för att hålla sniglar ut ur en trädgård.
  • Rätter av öl kan hjälpa till att hålla sniglar borta från en trädgård.
  • En blandning av vatten och kaffe kan hjälpa till att befria ett område med sniglar.
  • Aska från en eld kan vara till hjälp i att befria ett område av sniglar.
  • Landlevande snäckor, varav de flesta är klassificerade i ordningen Landlungsnäckor, vanligtvis lever i fuktiga miljöer.