Vilka är de bästa tipsen för matlagning Turkiet Wings?

October 19

Turkiet vingar är ett relativt magert, protein-packade ingrediens för många typer av förrätter. De är också oftast billigare än att köpa en hel kalkon. Vingarna själva är större än kycklingvingar, vilket gör dem lämpliga som en huvudrätt. De är inte normalt svårt att laga mat, men några tips kan hjälpa kockar förbereda dem lättare. Kockar ska nästan alltid belägga kalkon vingar med någon form av fett, tillsätt vatten till pannan för att säkerställa fukt och lämnar gott om tid för vingarna att baka hela vägen igenom.

Det första steget till att förbereda kalkonvingar brukar innebär att skölja dem i kallt vatten. Detta bidrar till att avlägsna lös bindväv från utsidan av vingarna och oftast hjälper dem smakar fräschare, liksom. Beläggning av kalkonvingar i fett normalt kommer härnäst. Gnugga dem med smör, margarin, eller någon form av matolja inte bara hjälper huden att få knaprigt och brunt, det hjälper också att hålla köttet fuktig och flavorful.

Händerna är oftast det bästa verktyget för att lägga fett till kalkonvingar eftersom kocken kan massera alla skrymslen och vrår i varje del. Efter att ha lagt fettet, kan kocken rulla vingarna i kryddor av hans eller hennes val. Vitlök och lökpulver, persilja, basilika, dragon, och till och med citrus är alla vanliga val. Vissa kockar föredrar att hålla sig till bara salt och peppar, medan andra älskar att lägga ännu mer smak med ingjutna olivolja. Dessa oljor kommer smaksatt med vitlök, citron, kryddig paprika, och ett brett utbud av ört blandningar.

Bakning är vanligtvis den metod som före vid matlagning kalkon vingar eftersom det ofta är den mest tillförlitliga sättet att säkerställa att de är genomstekt till benet. Grundlig matlagning är viktigt att undvika salmonella och andra livsmedelsburna sjukdomar. Förvärma ugnen till ca 350 ° F (ca 176 ° C) bör vara tillräckligt för att fullt ut baka vingarna i knappt en timme. Denna gräddningstiden är ofta avgörande. Högre temperaturer och kortare tillagningstider kan ge Turkiet vingar som svedda på utsidan och rå på insidan. Omvänt, låg, långsam bakning säkerställer allmänhet vingarna är gyllenbrun, knaprig och saftig.

Många kockar vilja lägga ca 0,5 tum (ca 1 cm) av vatten till botten av ugnsform innan du lägger till kalkonvingar. Väl inne i ugnen, blir vattenånga och försiktigt värmer vingarna, lägga fukt och hjälper köttet att värma jämnt. Om du vill använda den här metoden, kockar täcker ofta vingarna med aluminiumfolie för ungefär halva gräddningstiden, sedan avslöja dem att låta vattnet avdunsta och uppmuntra vingarna för att få krispiga.

  • En stekt kalkon.
  • En kalkon.