Vad är ögonbryn Mascara?

October 13

Ögonbryn mascara är ett ögonbryn grooming verktyg som liknar vanlig mascara och utformad för att hjälpa problem ögonbryn på något sätt. Människor använder ögonbryn mascara att tämja oregerliga ögonbryn, hjälp tunna ögonbryn ser fylligare och friskare, och lägga till färg till svagt eller glesa ögonbryn. Generellt är priset på ögonbryn mascara jämförbar med andra traditionella mascaror, och de kan köpas i de flesta av samma ställen regelbundna mascaror säljs.

Det finns flera anledningar en person kan använda ögonbryn mascara. Det kan hjälpa tama wiry ögonbryn när ordinarie tweezing doesnâ € t hjälp. För människor som har tunna ögonbryn, kan ögonbryn mascara bidra till att ge en illusion av tjockare ögonbryn. Vissa former av mascaran faktiskt fungera som ögonbryn smink, vilket innebär en person kan använda den för att tillfälligt ändra färgen på ögonbrynen. Detta är en enkel men hjälpsam alternativ för människor med bleka ögonbryn som vill uppnå mörka ögonbryn.

Den typ av ögonbryn mascara en person använder beror på resultaten personen vill. Till exempel, om en person vill använda endast ögonbryn mascara att tämja vilda ögonbryn, är ett tydligt ögonbryn mascara bäst. Om en person vill ändra färg på ögonbrynen, eller göra dem mer levande, ska hon prova en mascara utformad för att ge ett ögonbryn färgton. Naturligtvis är vissa ögonbryns mascaror utformad för skämt eller kostym ändamål. Detta innebär en person kunde hitta en mascara i blått, grönt, lila, eller någon annan rolig färg hon kanske vill.

Tänk på att inte alla ögonbryn mascaror är skapade lika. Som person butiker för ögonbryn skönhetsprodukter, bör hon leta efter mascaror som påstår sig vara enkel att tillämpa, ljus, och kladdar. Vattentät mascara är till hjälp, men hon borde läsa på förpackningen för att kontrollera att mascara är utformad för att enkelt tvätta bort utifall hon ansöker för mycket eller inser itâ € s inte rätt mascara för henne. En annan funktion för att leta efter är flingfritt, vilket innebär att mascara wonâ € t börjar torka ut, flingor, och blir uppenbart efter itâ € s tillämpas. Vissa ögonbryn mascara anspråk på att ge ögonbrynen med näringsämnen, som kan vara till hjälp för personer med tunna, ohälsosamma letar ögonbryn.

Ett brett utbud av butiker säljer ögonbryn mascara. Förutom att beställa från webbutiker, kunde en person söker ögonbryn mascara på en lokal skönhet leverans butik, sektionen kosmetika i ett varuhus, eller ens en kostym och fest leverans butik. Kostnaden beror på specifika produkt, dess syfte, och återförsäljare, men de flesta ögonbryn mascaror är inom samma prisklass som traditionella typer av mascara. Innan du gör en markering, bör en person läsa andra recensioner och även prata med personer som har erfarenhet av ögonbryn kosmetika, såsom en kosmetolog eller annan skönhet eller salong professionell.

  • Vissa människor väljer permanent ögonbryn makeup mörkare tunna ögonbryn.
  • Ögonbryn mascara kan hjälpa tama oregerliga ögonbryn hår när plockning kommer inte att hjälpa.
  • Vissa män kan bära ögonbryn mascara för att förbättra ögonbryn hårborttagning.