Varför Pensionärer kanske vill - eller Need - to Work

March 10

Många nya pensionärer tycker att de måste möta en svår sanning - sin pensionering boet ägg bara inte kommer att gå så långt som de trodde att det skulle, särskilt med sjukvårdskostnader stiger dubbelt så snabbt som inkomster. Det gör det ännu svårare när du är på en ränte pensionering budget utan chans för höjningar för att täcka dessa ständigt ökande kostnader. Här är några scenarier för varför människor behöver eller vill gå tillbaka till arbetet:

  • Utan att gå tillbaka till arbetet minst deltid för att komplettera din pensionsinkomst, kan du snabbt hitta det du spendera pengar du trodde skulle vara tillgängliga för underhållning och resor snabbt försvinner. Som sjukvård och andra levnadskostnader fortsätter att stiga under pensioneringen, kunde du upptäcker att du inte ens har tillräckligt med pengar för dagen till dag grunderna du behöver.
  • Du har säkert läst historier i din lokaltidning om pensionärer som äter foder till sällskapsdjur, för att ha råd sina läkemedel. Medan Medicare receptbelagda läkemedel täckning hjälper till viss del, den ökända Medicare Part D donut hål, där helt plötsligt seniorer finner de inte har någon täckning för en stund, fortfarande skapar finansiella kriser för många människor är beroende av en fast inkomst som inte har råd månatliga ekonomiska överraskningar.
  • Även sjukvårdskostnader kan vara det största problemet, kan människor som arbetade för företag som såldes eller gick i konkurs vara hårt också. Många av dessa människor som förväntas en viss garantipension hitta dom tjänar ungefär hälften vad de förväntade när företaget bytte till en annan typ av arbetsgivare pensionsplan, såsom kassabalans planen. Plötsligt de får veta att de inte har något annat val än att gå tillbaka till arbetet för att betala räkningarna.
  • Andra har bara erkänna att de inte spara tillräckligt för att hålla upp den livsstil de har vant sig och vill fortsätta att njuta av. Ytterligare andra som trodde att de hade eget kapital på $ 500.000 till en miljon dollar i hemmet de köpte 20 till 30 år sedan och planerade att använda den till sin pension portfölj, fann det är värt hälften av vad de förväntas som fastighetsbubblan sprack runt USA under 2006 .
  • Pengar är inte den enda anledningen människor väljer att gå tillbaka till arbetet. Vissa tycker att de missar den professionella kamratskapet de åtnjöt på arbetsplatsen och vill återvända dit för att återknyta kontakten med sina professionella nätverk.
  • Vissa pensionärer bestämmer de vill gå tillbaka till skolan eller lära för att få de intellektuella juicer går. Du kommer att upptäcka många alternativ till den traditionella pensionsåldern för golf, simning, kortspel, och periodisk resor. Du kan antingen gå tillbaka till jobbet, volontär, eller gå tillbaka till skolan och fortfarande vara bland leden av dagens pensionärer.