För seniorer: Här hittar du emballagematerial för att sända ditt eBay Post

April 25

Hur hittar du de frakt tillbehör du behöver för att skicka din eBay objektet till dess köpare? Platsen att börja leta efter förpackningsmaterial är samma ställe som du bör börja leta efter saker att sälja på eBay: ditt hus.

Om du sparar alla rutor, bubbelplast, stoppning och packning jordnötter som du får med posten, kommer du sällan att behöva köpa förpackningsmaterial. Om du nyligen fått en postorder leverans box som användes bara en gång - och det är en bra och hållbar låda utan bucklor eller dings - det är inget fel med att använda den igen.

Om du behöver gå längre än ditt hus för att hitta förpackningsmaterial, prova följande resurser:

  • Gå till din lokala mataffär, varuhus, eller apotek och be butikschef för lådor. Butiker som ger lådor bort så att de inte behöver komprimera rutorna och lägg dem i papperskorgen eller papperskorgen.
  • Kontakta avlastare som UPS, FedEx och US Postal Service. Dessa speditörer erbjuder alla typer av fria leveranser så länge du använder dessa leveranser att skicka saker med deras tjänst. Om du vill, Posten även fartyg gratis lådor, etiketter och fraktformer för Express Mail, Priority Mail och global Priority Mail till ditt hus. I USA kan du beställa via telefon (800-222-1811) eller online. När du placerar en USPS ordning:

    • Ange tjänsten (Priority Mail eller Express Mail, till exempel) du använder eftersom rutorna och etiketterna alla kommer med servicenamnet skrivs över dem, och du kan använda dem bara för den specifika tjänsten. Boxarna kommer platt, så du måste sätta ihop dem.
    • Beställ i bulk. Adress etiketter kommer i rullar med 500 och lådor i förpackningar om 25.
  • Handla för leveranser med eBay och online säljare. Många fantastiska eBay säljare är ute för att erbjuda dig bra erbjudanden. (Du kan inte slå eBay säljare för kvalitetsvaror, låga priser och bra service.)

    För seniorer: Här hittar du emballagematerial för att sända ditt eBay Post

Vid beställning av en stor sändning, avståndet har att resa från säljarens plats för din kan please på ganska lite kontanter (och tid) till dina fraktkostnader!