Hur väljer jag det bästa fransk manikyr nagellack?

September 27

Välja den bästa fransk manikyr nagellack beror på om du vill ha en traditionell fransk manikyr eller en mer modern. För den klassiska versionen, behöver du en ren rosa nagellack och en mycket vitt, ogenomskinligt polish för tipsen. Beroende på din hudton, kanske du vill byta den rosa polera med en mer hudton version. Om du vill ha en djärvare utseende, behöver du två lack i kontrasterande färger för att skapa en nageldesign i franska spetsen mode.

En skir rosa färgen anses vara den primära fransk manikyr nagellack. När du väljer det här lacket, hitta en färg som skapar begränsad strimmor är perfekt. Med några skira färger, behövs flera lager för att göra den polska ser snyggt, men för många rockar kan orsaka att färgen ska visas ogenomskinliga. Om du har ett visst märke som kompletterar din hudton och att formeln fungerar bra för dig, det är en bra idé att välja en ren rosa från detta bolag. Det kan också vara bra att slå upp recensioner på nätet eller i tidningar för att se vilka poler har fått högsta betyg.

Medan du behöver en ren färg för basen av din manikyr, behöver du även en mycket täckande färg för tipsen. När det kommer till vita nagellack, vilket är den vanligaste färgen som används för denna look, hitta en formel som inte kräver flera skikt är viktigt. För mycket polish på tips av dina naglar kan resultera i för tidig chipping eller peeling. Du kan vanligtvis testa den vita polska i butiken på en plastbit för att avgöra om det är tillräckligt täckande för att passa dig. Det finns också vita nagelpennor som du kan använda på undersidan av nageln för att skapa en slankare look på toppen av nageln.

Sheer rosa är den klassiska fransk manikyr nagellack, även om det kanske inte fungerar för alla. Om du har en varm hudton, kan den rosa kollidera med din nagelbädden och gör huden på händerna verkar sälg. Poängen med den här typen av manikyr är för naglar att se naturligt ren och frisk, vilket är svårt att åstadkomma om din hud inte passar färgen rosa. I detta fall kan det vara bäst att leta efter en benvit eller beige färg. För att välja detta fransk manikyr nagellack, försöka hitta en färg som liknar basfärgen på dina naglar efter att de nyligen kratsade.

En modern variant på denna look är att använda två djärvare färger. När du väljer den här typen av fransk manikyr nagellack, kan du få så kreativa som du vill. För en mindre djärv look, välj din favorit nagellack som bas för dina naglar och en ljusare färg i samma nyans för dina tips. Om du vill att dina naglar att vara märkt, väljer två nagellack från ett märke som du älskar i olika färger. Röd med svarta spetsar, blå med gröna tips, och svart med rosa spetsar är alla bra alternativ.

  • Klart nagellack, som kan användas som ett täckskikt för en fransk manikyr.
  • Sheer rosa anses vara den primära färgen i en fransk manikyr.
  • En kvinna som får en fransk manikyr.