Upptäck InDesign CS5 verktygspanelen

February 19

Adobe InDesign Creative Suite 5 verktygspanelen är där du hittar verktyg för att redigera, manipulera, eller välj element i InDesign-dokumentet. Klicka bara ett verktyg på verktygspanelen för att välja den.

Upptäck InDesign CS5 verktygspanelen

Om du bestämmer dig för att en enda rad av verktyg ISNA bara € t för dig, kan du gå tillbaka till en äldre versionâ € s verktygspanelen genom att klicka på två pilar i det grå fältet längst upp på panelen Verktyg. Om du vill flytta panelen Verktyg, klicka på silverfältet överst på panelen och dra till en ny plats.

Med verktygen i verktygspanelen kan du

  • Skapa fantastiska nya innehåll på en sida med hjälp av ritning, ram, och textverktyg.
  • Välj befintlig innehåll på en sida för att flytta eller redigera.
  • Visa sidan på olika sätt genom att flytta (panorering) och förstoringsglas sidan eller uppslaget.
  • Redigera befintliga föremål, såsom former, linjer och text. Använd markeringsverktyget för att markera befintliga objekt så att du kan ändra dem.

När ett verktyg har en liten pil bredvid buttonâ € s ikon, fler verktyg gömmer sig bakom det. När du klickar på verktyget och håll ner musknappen, öppnas en meny som visar dig andra tillgängliga verktyg. Medan du trycker på musknappen, flytta markören till verktyget på menyn som du vill ha och släpper musknappen efter itâ € s markerad.