Hur undviker jag en försäkring Tillägg?

February 22

Försäkringstilläggsavgifter kan skicka dina försäkringskostnader skyhöga, om det är för hälsan och livförsäkring eller bilförsäkring. Det finns några sätt att undvika en försäkring avgift, ofta genom att ändra dåliga vanor, och att vara proaktiv genom att aktivt söka möjligheter till rabatter. Till exempel, är ett sätt att undvika en försäkring avgift på motorfordonsförsäkring genom att ta en defensiv körning kurs, och se till att inte få någon trafik biljetter. För hälsa eller livförsäkring, sluta röka och anta andra friska livsstilsvanor såsom regelbunden motion kan hjälpa till att förebygga tilläggsavgifter.

Enkelt uttryckt är en försäkring avgift en extra avgift till en försäkringstagare av ett försäkringsbolag baserat på bolagets bedömning av risker. Om du verkar vara en särskilt riskabel satsning för en försäkringshållare, till exempel om du har ett antal trafikförseelser på din drivande post, kommer inte bara dina försäkringspremier vara högre, men du kommer också sannolikt att hitta en försäkring avgift på din faktura . Även om det kanske inte är möjligt att ta bort tidigare kränkningar trafik, undvika dem så mycket som möjligt i framtiden kan hjälpa dig att undvika framtida tilläggsavgifter, och vissa försäkringsbolag kommer att avstå från en avgift om du tar och passera en defensiv körning kurs.

Det är också viktigt att förstå dina rättigheter med en försäkring avgift. De flesta företag är bara gratis att lägga till dessa tilläggsavgifter när kränkningar är på din drivande post, och vissa brott såsom fortkörning biljetter tas bort efter en viss tid. Det är viktigt att ringa ditt försäkringsbolag och informera dem om detta, om de inte har tagit bort avgift själva; om de vägrar, eller om de helt enkelt vandra premierna istället, shoppa runt för olika försäkringar kan vara en bättre insats. Kontrollera regelbundet din faktura och se till att alla avgifter är korrekta; inte bara anta att det är korrekt och betala den, eftersom försäkringsbolagen kan säkert göra misstag också.

Undvika en försäkring avgift på hälsa eller livförsäkring bygger på liknande principer; minska risken så mycket som möjligt. Människor som röker ses som mycket hög risk för försäkringsbolag, så sluta röka bör vara ditt första steg. Detta kommer att bidra till att minska premierna också. Vissa försäkringsbolag kommer även ta ut extra avgifter baserade på en persons vikt; även om detta är ganska kontroversiellt, banta och motionera kan potentiellt bidra till att förhindra en ytterligare försäkring avgift.

  • Om en person har ett antal trafikförseelser på hennes drivande post, kommer hon sannolikt att hitta en försäkring avgift på hennes faktura.
  • Vistas fri från trafik biljetter kommer att undvika en försäkring avgift.
  • Begå trafikförseelser kommer få dig att verka som en riskabel försäkringstagaren och orsaka tilläggsavgifter.