Vilka är de bästa tipsen för matlagning T-Bone Steak?

September 13

Matlagning T-bone steak är en enkel process som kräver enkla ingredienser och utrustning. För att göra anbud nötkött och flavorful, kan den marinerade före tillagning. Vid tillagning T-bone steak på en grill, kommer att lägga flis ger köttet en rökig smak. En biff som är 1,5 inches (3,81 cm) tjockt bör grillas eller ugnsbakas i ca 15 minuter. Tjockare biffar kommer att ha en längre tillagningstid, medan tunnare biffar kommer att ha en kortare tillagningstid. Någon som gillar sin stek sällsynta eller medellång-sällsynta kanske rakar 03:58 minuter bort av koktiden, men av säkerhetsskäl, se till biff når en innertemperatur på minst 145 ° F (ca 63 ° C).

Marine köttet före tillagning T-bone steak kommer att göra det mer smakrika, fuktig och anbud. Det finns många marinad recept på T-bone steak, och de flesta har någon form av sura vätska som vinäger, citronsaft, apelsinjuice, ananasjuice, eller vin. Andra ingredienser som normalt återfinns i T-bone steak marinader inkluderar hackad vitlök, hackad lök, salt, peppar och basilika. Stek marinader som redan har framställts är också tillgängliga kommersiellt. För bästa resultat bör en T-bone vara marinerad för hela rekommenderade marine tid. Placera stek i en plastpåse tillsammans med marinaden och lägg den i kylskåp tills det är dags att sätta stek på grillen eller i ugnen.

En av de mest populära metoderna för matlagning T-bone steak är att grilla den. Grilla T-bone steak är en enkel process som kräver endast en gas, el eller kolgrill, en stektermometer för att se till att köttet tillagas tillräckligt noggrant för att vara säker att äta, och något att vända stek när rekommenderas, som ett par matlagnings pincett. För att ge t-bone en rökig smak, lägga flis till grillen. Olika flis kommer att påverka smaken på olika sätt, och att ta reda på vilken som en individ tycker bäst är en fråga om försök och misstag. Hickory och mesquite träflis är populära val, men många föredrar smaker tillhandahålls av andra typer av flis.

Många föredrar matlagning T-bone steak i ugnen med hjälp av broiler, speciellt när vädret inte är perfekt för grillning ute. Vare stekt eller grillad, bör en T-bone steak serveras så snart som möjligt efter matlagning eftersom det kommer nästan omedelbart börja torka ut, men att hålla stek täckt tills det är dags att servera hjälper den att behålla sin fukt längre.

  • Många kockar tycker att matlagning över träkol förhöjer salta smaken av biff.
  • En köttermometer kan bekräfta att köttet har nått en innertemperatur på minst 145 grader.
  • Många människor gillar att laga biffar på en gassande pan så att de stannar anbud.