Vad är Paperback Fiction?

November 12

Paperback fiction är någon typ av bok med en mjuk pärm och limmade bindande som innehåller en fiktiv berättelse. Romaner mycket ofta ut som pocket fiktion för att hålla kostnaderna för konsumenten ner, och därigenom uppmuntra mer försäljning. Traditionellt skulle en fiction-roman ursprungligen publiceras som en inbunden bok med en sydd eller häftas bindande, och senare upplagor av boken skulle publiceras som en pocketbok. Den pocket versionen skulle kosta mindre än den inbundna versionen, även om typ var vanligen samma storlek. Den pappersstorlek och kvalitet var ofta likvärdig samt.

Mer moderna metoder för publicering eschew ibland den inbundna versionen helt och hållet, och pocket fiction-roman används för den primära frisättning av den fiktiva arbete. Handel pocketbok faktaböcker är mjuka pärmar böcker med ett papper eller kartong lock, och sidorna är oftast ett papper av hög kvalitet med hög kvalitet uppsatt. Det är i princip samma som en inbunden bok, förutom utan inbundna. Ändra trender i boken inköp har krävt lägre kostnad tillverkningsalternativ, vilket är anledningen till inbundna böcker, som är dyra att tillverka och köpa, undviks ibland. Handel pocketböcker anses avancerade nog för en inledande publicering körning men billigt nog för att vara lönsamt för konsumenten.

Massmarknad pocketbok fiction är någon typ av fiktiv bok som säljs som en mindre, billigare pocketbok. Papperet som texten skrivs är oftast av lägre kvalitet än för handels pocketböcker, och täckmaterialet kan vara sämre också. Dimensionerna för massmarknaden pocketbok fictionbok kommer också att vara mycket mindre än den hos handelpaperback liksom av inbunden bok. Denna billiga bok är normalt reserverad för genren skönlitteratur, böcker som redan har gått igenom en publikation inkört inbundna eller handel paperback, eller mindre populära böcker som erbjuds av en förläggare.

Många föredrar pocket fiction till inbundna fiction av flera skäl, den mest uppenbara av dessa är mindre storlek och enkel transport. Böckerna är i själva verket, som ibland kallas flygplats böcker eftersom de är små, lätta att tote runt, och vanligt förekommande i flygplatser för resenärer som vill ha en lätt underhållning under flygningar. Även pocketböcker, har dock sett en nedgång i försäljningen sedan tillkomsten av e-böcker och läsplattor; dessa digitala filer kan laddas ner till kompakta avläsningsanordningar som är lätt och enkel att tote runt.