Vad är Lychee Juice?

January 28

Lychee Juice är en typ av dryck som innehåller saft och fruktkött av litchi frukt. Ingredienser såsom vatten, socker, citronsyra, vitamin C, och natriumbensoat är också vanligt förekommande i litchi saft. Juicen har en delikat, söt smak och en unik doft som många tycker uppfriskande på egen hand eller blandas med andra juicer eller drycker. Juicen är också hög i kalium, vitamin C och vitamin B2.

Den Litchi är en liten frukt med en läder rosa skal och mjukt vitt kött. Frukten är saftigt, sött, och krispiga och används ofta i juice, te, kötträtter, och desserter. Lychees kan också ätas färska och har en liknande struktur till druvor. I mitten av den litchifrukt frukt är en hård, oätliga grop som kastas bort tillsammans med den uneatable skorpan. Många tycker att konsumera frukten genom att klämma den naturligt näringsrika och söta saften ur litchi för att skapa en uppfriskande dryck.

Smaken av litchi juice är söt, skarp och känslig och går bra med många andra fruktsmaker. Det är också mycket väldoftande och typiskt rosa, gyllengul, eller klar färg. Saften framställs av mogna, tvättade litchiplommon och blandas med andra ingredienser, såsom socker och vatten. Lychee juice ofta finns i både klar och molniga former.

Lychee juice kan konsumeras på egen hand eller blandas med andra fruktjuicer och drycker, såsom kokos vatten eller citrongräs vatten. Mango är också vanligt förekommande med litchi juice som de två smakerna kompletterar varandra väl. Ananas, lime, jordgubbar, grapefrukt, gurka och apelsinjuicer kombineras ibland med litchi juice, liksom. Lychee juice kan även användas för att göra martinis och andra alkoholhaltiga drycker.

Juicer med litchi kan vanligtvis hittas i hälsokostbutiker eller den organiska delen av stora snabbköp. Dessutom kan en mängd olika juicer köpas online. Färska litchiplommon är vanligtvis säljs i specialbutiker eller asiatiska marknaderna. Frukten är ofta svårare att hitta när det inte är i säsong.

Bortsett från dess läckra, uppfriskande smak, är denna typ av juice också extremt frisk. Lychees är fulla av vitamin C, vitamin B2 och vitamin B6. Frukten innehåller en väsentlig mängd kalium, liksom. Polyfenol, en antioxidant som är tänkt att förhindra hygienkrav som cancer och hjärt-kärlsjukdomar, finns också i litchi frukt.

  • Lychee.
  • Lychee juice ibland kombineras med apelsinjuice.
  • Mango används vanligtvis med litchi juice, eftersom de två smaker kompletterar varandra väl.