Lägga till och använda extern lagring på Chromebook

October 25

Om du har ett hopp enhet, en extern hårddisk, eller ett SD-kort, kan du använda den utan några större problem på en Chromebook. Om din hoppa enhet eller extern hårddisk har en USB-anslutning, bara att ansluta den till en av dina tillgängliga USB-portar. Om din Chromebook har en tillgänglig SD-kortplats, helt enkelt in ditt kort. Chromebook känner automatiskt dina lagringsenheter och gör dem tillgängliga för att bläddra i filer, som visas här.

Lägga till och använda extern lagring på Chromebook

För att navigera till din externa lagrings, först markera den på vänster sida av filer. Klicka och dra filer eller mappar till önskad plats.

Om du vill flytta dem till din Chromebook hårddisk, bara dra dem till mappen Downloads som visas under Filer på vänster sida av filer. Håll muspekaren över Downloads mappen tillräckligt länge för att öppna mappen och sedan släppa filer eller mappar på höger sida av filer.

För att ta bort dina externa lagringsenheter, måste du klicka på utmatningsknappen, som ligger bredvid enhetens namn på vänster sida av filer. När du € ve klickade på utmatningsknappen, kommer enheten att försvinna från din Files fönstret, vilket indikerar att det är säkert att ta bort från din Chromebook.