Vilka är de olika typerna av Pool Stängsel?

May 14

Pool kapslingar kan hjälpa till att hålla en pool ren, privat, och skyddas från väder och vind. Olika typer av pool kapslingar finns, och de varierar beroende på vilken typ av pool som omfattas, storleken på poolen och önskemål köparen. Vissa pool kapslingar är gjorda av glas eller andra tydliga material, medan andra är helt enkelt skärmar som håller buggar och skräp från att landa i poolen. Bara om alla pool kapslingar är konstruerade för att tåla vind, regn och snö; Vissa kapslingar är konstruerade för att tåla orkanvindar eller större.

En skärm pool kapsling består typiskt av en aluminiumram som håller en serie mesh skärmar på plats. En sådan inneslutning hjälper till att hålla buggar och skräp borta från poolen och simmarna i och runt poolen. Det låter ljuset passera igenom, men mask skärmarna kan inte stå emot tyngden av snö eller hagel, så det skulle inte vara ett bra val för regioner som upplever sådana villkor. För fuktiga regioner med ingen snö, men kan mesh pool kapslingar hålla pool gäster ut i solen utan krångel med buggar.

En betydligt dyrare men också mer stabil och stark design är glas pool kapsling. Sådan pool kapslingar har även en aluminiumram, men det är i allmänhet tjockare än den hos skärmen höljet eftersom det måste stödja mer vikt. Glasfönster används på sidorna av höljet, och svängig glasdörrar kan installeras också. Taket i glashöljet kan funktionen glas, men oftare, får rutorna i en lättare, okrossbart material såsom polykarbonat eller Lexan användas. Dessa är säkrare alternativ eftersom de inte kommer att splittras om de av någon anledning skulle falla från sina platser i taket. Sådana material är också mindre risk för sprickor vid belastning från snö.

Vissa glas pool kapslingar har infällbara tak som tillåter användarna att dra taket tillbaka när vädret är fint. Aluminiumramarna är byggda på rullar, och ramen kan dras tillbaka av en motor, eller mer sällan, genom en handvev. Taket kan enkelt placeras tillbaka till sluten bör vädret förändras. Denna funktion är ofta mycket dyrare än bara en vanlig glas pool kapsling, men det tillför ett element av anpassningsförmåga och bekvämlighet till alla poolen.

Andra pool kapslingar är tänkta att användas när poolen inte används. En tarp kan knytas i hörnen av poolen för att täcka vattnet och skydda den från skräp, djur, eller andra oönskade användare. Dessa presenningar kan också göras för att dra av en motor monterad på ena änden av poolen, vilket gör täcker poolen lätt.

  • En motoriserad pool tarp är ett bra sätt att skydda en pool från skräp.