Vad behöver jag för att hänga en hängmatta?

May 11

Att hänga en hängmatta, är det viktigt att ha rätt typ av verktyg och information om hur man gör jobbet ordentligt. Det första steget är att välja plats för det. Det traditionella sättet att hänga en är att använda två kraftiga ankarpunkter, såsom träd, väggar eller stolpar. Om inga kraftiga ankare är tillgängliga, kan du alltid plantera dina egna inlägg genom att gräva ett hål på minst 20 inches (cirka 50 cm) djup och säkra stolparna med antingen betong eller stål kablar. Se till att träet har inga sprickor eller betydande brott, eftersom det kan leda till att hängmattan lossnar.

Om du har beslutat att hänga en hängmatta det gamla, traditionella sättet, är det första du ska göra för att samla alla nödvändiga material, inklusive krok-skruvar, borrmaskin, skruvdragare och tång. Andra material, såsom en svetsad stålkedja, ett träd rem, och stark lina, kan vara nödvändigt, beroende på var du har beslutat att placera hängmattan. När du har bestämt hur högt du vill hängmattan, är nästa steg för att markera den plats där krokarna kommer att monteras i ankare. Tänk på att när du ligger på hängmattan, kommer det att hänga mycket lägre än den gör när den är tom. Borra hål där krokarna kommer att gå, och sedan skruva i krok skruvarna med en skruvmejsel eller tång.

Du kan också använda ett fristående stativ om det inte finns några utomhus fästpunkter tillgängliga. Stånd är tillgängliga i en mängd olika material och modeller, av rostfritt stål till behandlat virke. De flesta kommer omonterad, men de innehåller all hårdvara som behövs för att sätta ihop dem.

Att hänga en hängmatta inomhus, behöver du alla verktyg som nämns ovan, plus tjocka flätat nylonrep och våren förlängningar, som hjälper dig att säkra hängmattan på en vägg eller tak balk. Att sätta upp en hängmatta inomhus kan vara knepigt, eftersom det ofta finns inga lämpliga fästpunkter. I det här fallet kan du hänga den i taket med hjälp av S-krokar, som lätt kan avlägsnas från krok-skruvarna i fall du vill ta hängmattan ner.

  • Träd, murar, stolpar, eller hängmatta står är skyldiga att hänga hängmattor.
  • Om du inte kan ansluta en hängmatta på träd, sedan stödja den till inlägg planterade minst 20 inches i marken.
  • Tjockt flätat nylonrep hjälper till att hålla en hängmatta på plats.
  • Obligatoriska material för att hänga en hängmatta kan innefatta en borrmaskin.
  • Helst bör en hängmatta att uppträdda upp i ett område som faller direkt i skuggan av träden.