Vad är Hot Rock Cooking?

November 1

Bovar matlagning, även känd som hot stone matlagning, är den process där livsmedel tillagas eller grillad på en varm sten eller sten som har upphettats före tillagningen. Först används århundraden sedan, är bovar stil av matlagning en elementär en. Denna uråldriga tradition av matlagning har återuppstått. Det är inte bara en unik upplevelse, men det är en hälsosam en också.

Den hälsomedvetna dieter har blivit ett stort fan av bovar matlagning, så lite att ingen olja eller fett är nödvändigt för denna typ av matlagning. Kryddor och färska örter kan läggas till, i motsats till gödning smaker nödvändiga i många andra typer av matlagning stilar. Bovar matlagning är bra för kött och grönsaker, samt skaldjur.

För bovar matlagning, de enda verktyg som behövs för att laga annat än den heta stenen är en tång. Vissa människor som använder en bovar kan lägga kryddor, rubs, eller grillning salter till deras kött eller grönsaker för extra smak. Men dessa är inte förutsättning för framgångsrik beredning. Också, för snabb och enkel rengöring, är en skur anordning föreslås att rensa bort eventuella matrester eller bitar kvar.

Ett inslag som har gjort denna tillagningsprocessen så populärt är dess enkelhet. Man behöver inte vara en utbildad kock för att använda en varm rock med stor framgång. Restauranger erbjuder varma stenar för sina kunder att laga mat på sin fritid vid deras bord. Restaurangen ger en bovar tabell-sida, och mecenater är fria att laga vad mat varor de beställt för sin måltid på egen hand.

Detta koncept har också blivit ett populärt tema för hem parter. Anledningen är att de med fullspäckade scheman och snabba liv har ofta lite tid för långa förberedelser för en måltid, men ändå har lust att underhålla. Allt som behövs är att klippa och prep kött och grönsaker före gästernas ankomst. När gästerna är på plats, börjar festen, och varje person är ansvarig för matlagning sin egen måltid.

Het berg matlagning uppsättningar skiljer sig i ett antal olika sätt. Det finns sådana stenar dimensionerade för mer än en person som ska laga mat på ytan i taget samt personlig set, där varje person har sin egen rock. De bergarter skiljer sig från uppsättningen att ställa också.