Vilka Rätter kan göras med Corn Meal?

November 10

Majsmjöl är en bra spannmålskälla för att göra alla typer av rätter. Användningen av denna produkt, samt majs och majsmjöl, kommer från indianer, och i århundraden, vissa recept från Mexiko var många människors första erfarenhet av den. Corn tortillas kombinera det med lite vatten och salt. Antingen klappade eller rullas in i omgångar och lätt kokta på båda sidor, kan många rätter göras från tortillas, inklusive tacos, enchiladas, flautas, tacquitos och quesadillas.

Många människor njuta heta majsmjöl gröt toppad med en liten bit av melass som en frukost maträtt. Alternativt, är gryn tillverkade av grövre marken majs, och kan ätas som gröt eller stekt och toppad med sås.

Det är också en viktig ingrediens i majsbröd eller corn muffins, som kan göras i antingen söta eller salta versioner. Blueberry muffins som inkluderar denna ingrediens är en utmärkt frukost förrätt, och salta majsmjöl med salvia och lök kan användas som en bas för hemlagad fyllning för fjäderfä.

I Italien är majsbaserad gröt gjord på plana ark, eller säljs i tuber som polenta. Polenta används ofta som ett alternativ till pasta, och det kan serveras som bas för en sås eller kötträtt. Det kan också vara stekt och äts i rutorna eller tjänade som en frukostflingor.

Vissa pizzor är också dammas med denna produkt på botten istället för vetemjöl, lägga till lite crunch till skorpan när den bakas. Rumän tjäna en maträtt ganska lik polenta kallas mamaliga. Itâ € s ofta serveras med ost eller gräddfil på sidan.

Några intressanta moderna tar på denna produkt införliva mexikanska smaker i gryta form. Till exempel har tamales paj en köttfärs eller strimlad kyckling bas som är täckt med ca 1 tum (2,54 cm) skikt av kokt majsmjöl, och sedan i ugn.

Många afrikanska recept använder denna ingrediens som stärkelse eller huvuddelen av en måltid. I Zambia är nshima en mycket tjock version av den amerikanska sorten, och det är oftast serveras med kött eller nötter, och en grönsak. Ugali, liknar polenta, är vanligt i Västafrika, och det rullas till en boll och doppas i skyer eller grytor.

Ett antal länder integrerar majs i regionala rätter, men i länder utanför Amerika, dessa rätter var inte populärt förrän majs importerades i 17-talet eller senare. Nu, itâ € s vanligt att hitta majsmjöl som används i Afrika, Mellanöstern och europeiska köket. Naturligtvis kommer de äldsta recepten alltid datum till indianska källor.

  • Enchiladas är en av de många rätter som kan göras med hjälp av majstortillas.
  • Polenta.
  • Grillad polenta.
  • Tacquitos, som görs med majsmjöl wraps.
  • Blåbär kan kopplas ihop med majsmjöl för att göra muffins.
  • Melass, som kan användas till toppen majsmjöl mush.
  • Tacos är en maträtt i mexikanska köket som använder majsmjöl tortillas.