Hur väljer jag det bästa Bagage Set?

July 22

Välja den bästa bagage uppsättningen beror på en mängd faktorer, såsom syfte och varaktighet dina resor. Bestämma hur mycket bagage att ta, hur bagage kommer att transporteras och hållbarhet bagaget är primära faktorer i att välja en bagage set. Kostnaden är också en viktig faktor, eftersom bagage uppsättningar kan variera mycket i pris.

En bagage uppsättning som inkluderar resväskor och bär-väskor i olika storlekar är en bra investering om du planerar att resa relativt ofta och räknar resor av olika längd och ändamål. Längre resor kräver större väskor som måste kontrolleras vid ett flygbolag grind. Hanteringen som medföljer kontrollera en påse kan kräva en relativt tålig stor resväska. Om du inte planerar att resa för långa löptider, kanske en bagage uppsättning som inkluderar en stor resväska inte vara nödvändigt.

Att se till att ett bagage set lätt kan transporteras med bil är användbart om du funderar kör resor eller kortare helgutflykter. Väskor avsedda att passa i en bil trunk kanske behöver vara flexibel. Resväskor tillverkade av hårdplast är tillgängliga, men de kan vara benägna att spricka och har lite flexibilitet för att passa in i trånga utrymmen. Soft-material bagaget är vanligare.

Med korta resor med flyg nödvändiggör bagage som kan passa in i flygbolaget overhead fack. Olika flygbolag har olika kabinväska storleksbegränsningar. Du bör kontrollera dessa riktlinjer innan du väljer eller packning handbagage.

Hållbarhet av en bagageuppsättning varierar kraftigt, och behovet av långvariga påsar kan variera, beroende på deras förväntade användning. Läsa recensioner av produkter innan du köper bagage kan vara användbart. Vissa bagage kan komma med en garanti för att säkerställa utbyte, oftast på vissa villkor. En bagage uppsättning som inkluderar obegränsad livstidsgaranti kan komma till ett högre pris men kan vara värt investeringen.

Det finns en mängd olika färger och mönster att välja på när du köper en bagage set. Spendera gott om tid surfar olika alternativ är en bra idé. Vissa resenärer föredrar färgglada eller mönstrade bagage så att det är lätt att identifiera på bagageutlämningen områden. Det kan vara bra att köpa ett bagage inställd personligen så att testning resväska hjul och axelband är möjlig. Kostnaden för bagage kan variera mycket, så det är klokt att ha en uppsättning budget intervall i åtanke när du handlar för bästa uppsättningen.

  • Kontrollera flyg riktlinjer innan de köper bagage som storlekarna accepterade kan variera.
  • Många passagerare reser med handbagage för att undvika flygbagageavgifter.