Vad är en tandborste Cap?

February 23

Det är viktigt att hålla en tandborste ren och torr, och en tandborste lock hjälper till med detta. Ett lock kan skydda en tandborste från att komma i kontakt med bakterier och bakterier som kan komma in i munnen vid borstning. Det finns många mönster och färger att välja mellan så det kan vara lätt att hitta en som är attraktiv och lätt att använda. De är lätt att ta bort när du borstar tänderna eller för rutinmässig rengöring.

En typisk tandborste lock sitter precis över huvudet på en tandborste för att hålla borsten från att bli smutsiga eller för att hålla dem torra. Detta kan vara till hjälp när du reser, men enheten kan även användas i hemmet om det finns begränsat område lagring i badrummet. Lagra en tandborste inne i en av dessa tak brukar innebär att placera huvudet på enheten in i enheten och sedan knäppa den på plats. Detta täcker borsten avsnitt för att förhindra bakterier från att komma in på borsten, och därigenom orsakar sjukdom eller tandköttsproblem. Det finns olika storlekar, så både vuxna och childrenâ € s tandborstar kan täckas med en av dessa tillbehör.

Tandborsten cap finns i många färger och mönster, så en annan färg skulle tilldelas varje medlem i familjen. Detta kan bidra till att tandborstar inte ska blandas ihop. Andra kan även ha design, så de är ofta lockande för barn att använda.

Vid demontering en tandborste lock, snäppa loss låsmekanismen och skjut locket från tandborsten. När detta är gjort, kan enheten ställas åt sidan tills den behövs igen. Enkelheten i att lägga till eller ta bort en tandborste lock gör det mycket bekvämt att använda ett eller objekten.

Tvål och mycket varmt vatten är idealisk för rengöring en tandborste lock. Detta bör utföras en eller två gånger i månaden för att hålla det sanitära. När enheten har grundligt rengjord, kan den torkas med en pappershandduk eller lufttorkas. Det är viktigt att se till att enheten är helt torr innan du lägger upp den på tandborsten, som en våt lock kan hysa bakterier som kan vara skadliga för användaren.