Hur kan jag bli lastbilschaufför?

March 2

För att bli lastbilschaufför, är det nödvändigt att få en gymnasieexamen eller klara provet General Educational Development (GED). Även om vissa åkerier kommer att anställa en person utan en gymnasieexamen eller GED, de flesta företag föredrar någon med denna kvalifikation. Bortsett från att slutföra gymnasiet, är det också nödvändigt att hålla en ren drivande post för att bli lastbilschaufför. De med flera rörliga kränkningar eller fällande domar för rattfylleri automatiskt diskvalificeras från truckkörning.

För att bli lastbilschaufför, är det också nödvändigt att ha särskild licensieringen. Den licensieringen kallas Commercial driverâ € s License (CDL). CDL tillåter en person att köra en lastbil som väger över 26.000 pounds (11,793 kg). Det tillåter honom eller henne också att köra en lastbil som transporterar farligt material. För att få en CDL, måste man klara ett skriftligt prov samt en drivande examen. Båda testerna är avsedda att visa driverâ € s förmåga att driva en kommersiell lastbil.

Efter att ha fått CDL, behöver en person som vill bli lastbilschaufför i USA också att passera Federal Motor Carrier Safety Regulations (FMCSR) examen, som administreras av Förenta staternas Department of Transportation. Personen måste också passera en fysisk undersökning som inkluderar hörsel och synundersökningar. Dessutom måste personen ta detta test vartannat år för att bibehålla licensieringen.

För att förbereda sig för de examina som krävs för att bli lastbilschaufför, många individer väljer att delta i en lastbil trafikskola. Medan en lastbil trafikskola, eleverna får klassrumsundervisning. Dessutom får eleverna kör under direkt överinseende av en instruktör.

Vissa åkerier betala för kurser och undersökningar för de som går med på att vara en lastbilschaufför för bolaget under en viss tidsperiod. I de flesta fall är denna tidsperiod en år. De som lämnar företaget före den överenskomna tidsperioden är klar är skyldiga att ersätta bolaget för hela eller delar av avgifterna.

  • En blivande lastbilschaufför bör ha en bra drivande post.
  • En person måste passera en fysisk undersökning innan han eller hon får vara en lastbilschaufför.
  • Individer som är intresserade av truckkörning kan skriva in sig i lastbil trafikskola för att förbereda sig inför nödvändiga tentor.
  • En individ måste passera Federal Motor Carrier Safety Regulations examen för att bli en lastbilschaufför i USA.
  • Lastbils förare som transporterar bränsle måste utbildas i korrekt leverans av brandfarliga vätskor.
  • Lastbil körskolorna kan ha arbetsförmedling program för att hjälpa praktikanter hitta arbete.