Vad ska jag packa vid resor till jul?

May 31

Om man planerar att resa till jul, överväganden om vad att packa är alltid viktigt. Detta är särskilt fallet med nya flygplats regler om man planerar att flyga till oneâ € s mål. Om man reser via bil, kan förpackningsproblem lindras, men man bör ändå noga överväga vad man ska ta.

Om man flyger, en av de största bekymmer är hur man transportera julklappar. Först vara medveten om att man inte kan transportera inslagna julklappar. De kommer att packas upp och inspekteras. Vidare, om man föra ett stort antal gåvor, kan det vara billigare att bara ha de gåvor som levereras hem till släktingar eller vänner man planerar att besöka. Detta kan spara en hel del tid, krångel och kostnader.

Oavsett om man flyger eller kör under resa till jul ska man komma ihåg att hålla några personliga saker nära till hands. Dessa inkluderar pass om det behövs, mediciner och personliga hygienartiklar som maxi kuddar eller tamponger.

Om man planerar att ta några vätskor till en flygplats, är en nu begränsad till en enda plastpåse där för att bära-på saker som schampo. Varje passagerare kan bära en sådan påse, så man kanske kan dela upp personliga saker bland familjemedlemmar. Alternativt, överväga att köpa schampo, lotion eller tvål efter att ha nått oneâ € s mål.

Om du reser till jul innebär en lång bil resa, vara säker på att få kartor för att hjälpa förhandla riktningarna längs vägen. Samt, om man bär en mobiltelefon, ta laddaren. Det är också en bra idé att ta lite extra icke-hållbara livsmedel tillsammans ifall en bil går sönder, eller trafik eller vädret håller en på vägen längre än förväntat. Bär också en första hjälpen-kit för nödsituationer, och inkluderar hoppstartkablar och ett däck förändras kit i oneâ € s bil.

Resa med barn på långa bilresor innebär ger extra underhållning för att hålla barnen från underhållande själva genom att starta slagsmål. Resor storlek spel, MP3-spelare, böcker på band, bärbara DVD-spelare och personliga spelsystem kan alla hjälpa LIST bort långa timmar spenderas i en bil. Vad bra, kan barnen använda dessa poster om besöker med semester släktingar blir tråkigt.

När du reser till jul till en destination med olika väder än oneâ € s hem, bör man överväga vilka kläder man bör noga packa. Välj plagg som kan vara skiktad för extra värme. Sammanfattning skikt kan tas bort om vädret är varmare än förväntat.

Om man reser till snöiga områden, skiktning kläder, snö kläder och extra strumpor och skor är bra val. Samt, om resa till jul med bil till områden med snö, vara säker oneâ € s bil är utrustad med snökedjor.

Några andra saker som bör ingå i packningen när du reser till jul inkluderar, personnummer, bevis på auto försäkring och sjukförsäkring, reseklubb medlemskort, bevis på hotellbokningar eller hyrbils reservationer, checkhäften och bankomat / kreditkort, och en del akut kontanter.

Att föra längs extramaterial kommer att hjälpa en att överleva reser till jul med minimal olägenhet. I själva verket kan noggrann packning gör julen reser kul. En bra tumregel att följa för packning för en semesterresa är att en bil resa förmodligen bör involvera packa extra, medan ett flygplan bör luta mot packning minimikrav.

  • En nackkudde är alltid ett bra objekt att ha när du reser.
  • Se till att packa ett checkhäfte när du reser.
  • Presentkort är lätt att transportera när de reser till jul.
  • Vissa människor kanske föra sin egen väckarklocka när du reser för semester.
  • Förpacknings handskar kan vara en bra idé, beroende på resmålet.
  • Att föra en resa storlek tub med din favorit schampo är en bra idé.
  • När du reser till jul, bör människor få bevis på sin hotellbokning med dem.
  • Personliga hygienprodukter är ett måste för kvinnor som reser till jul.