Dröm tolkning: De känslor i dina drömmar

May 30

Om du är intresserad av att spela in dina drömmar i en dröm dagbok - eller att tolka dina drömmar - en del känslor du har upplevt är förmodligen den drivkraften. Varje gång du uttrycker eller neka en intensiv känsla, kan du vara säker på att det finns foder för en kraftfull dröm. Även drömmar tunga med känslor kan vara störande, de ger vägledning om vad som händer i ditt undermedvetna. Vissa ämnen av emotionella drömmar är:

  • Psykologisk behandling: Du utrota rädsla, smärta, sårbarheter, blinda fläckar, och undermedvetna blockeringar så att du kan bli medveten om det som håller dig tillbaka, klart det, och vara modiga och gratis. Du kan drömma om rädsla för att vara maktlös, i smärta, ovärdigt, misslyckad, utom kontroll, överväldigad, offer, avvisade, ändras eller att dö eller står inför tomrummet.
  • Tabun: Du utforskar förbjudna territoriet, hämningar, och undertryckta önskningar, ofta om sex, kriminalitet, eller antisocialt beteende, som ett sätt att frigöra personligt uttryck. Till exempel kan en vettig revisor för dag drömma om vilda sexuella trysts natten. Du kan hitta dig själv agerar ut hemliga hämnd tankar om en otacksam chef eller släkting.
  • Relationsproblem dynamik: Du får insikter om hur du relaterar till andra och hur du ger och tar emot så att du kan förbättra din förmåga att älska. Detta inkluderar att lära sig att balansera din interna yin och yang energi. Du kanske drömmer du är en hjälplös passagerare i en bil som kördes av en annan, aggressiv person, eller att du tog din vidrig granne en kaka istället för att redovisa honom till polisen.
  • Tidigare liv minne: Du reser i tid för att se över minnen av andra liv, eller att rensa blockerad energi där känslor har fastnat. Du återuppleva, i en dröm, en tidigare död, trauma, ånger, djup sorg, skräck, eller en situation där du hade för mycket ego.
  • Prekognitiva varningar: Du får förvarning om plötslig förändring eller omvälvningar: En älskad är på väg att dö, du är snart att förlora ditt jobb eller partner, eller världen är på väg att uppleva en chockerande händelse som Pearl Harbor eller 11 september Eller, du visas ett omen att titta på för det är en ledtråd till framgång i en ny strävan.
  • Av kropps resor: Du kollapsa tid och rum och besöka en avlägsen sjuk vän du är orolig, har en visitation från en död släkting med ett meddelande till dig, eller resa med en vän som är faktiskt i Indien.

Recognize emotionella symboler

Med lite övning kan du räkna ut hur man omedelbart känna av "avgift" som är ofta närvarande med emotionella zon symboler. Här är några exempel på bilder som hänför sig till emotionella processer:

  • State of dina känslor: Vatten, sjö, hav, flod, pool, träsk, översvämning, flodvåg, simning, dykning, fiske, drunkning, vattenfordon, hus bränning, skog eller pensel brand, lägereld, brand i en eldstad, rök, explosion, storm, tornado, orkan, jordbävning, vulkan, jordskred
  • Emotionella processer och frågeställningar: Bebisar, barn, fisk, ormar, lejon, tigrar, björnar, hajar, delfiner, valpar, kolibrier, uttrar, hästar, elefanter, kön, relationer, kändisar, strid, svek, dölja, hamstring, dräneras, jagad, exponering, nakenhet, gift, kvävning, förlamning, fängelse, vapen, fälla, förlorar eller hitta viktiga objekt eller pengar