Vilka är de olika typerna av glass Dekorationer?

May 28

Det finns olika typer av glass dekorationer alltifrån små mjukpapperscenter till stora glass teman väggmålningar. Honeycomb vävnads dekorationer i form av glasstrutar är känslig men lätt att förvara. Stora ballonger är perfekta för fester eller stora öppningar av glass teman företag. Ornament är inte bara till jul; De kan användas som dekorationer året runt. Foton och väggmålningar är konst alternativ för någon part eller företag som säljer den krämiga svala dessert.

Glass dekorationer i form av bikaka mjukpappers glassar eller glasstrutar vanligtvis finns i två versioner - en höjdpunkt med en platt botten eller fäst ett snöre så att de kan hänga. De centerpieces är perfekta för fester, medan båda versionerna är bra alternativ för en glassbar. Den mjukpapper är känslig, men dekorationer lätt faldigt stängda så de kan lägga undan utan att rippa och skrynkling.

Använda glass tema ballonger är ett sätt att lägga till extra färg till en fest utrymme eller snabbt fylla i odekorerade områden. En typ av ballong kommer i form av en glasstrut, är ytterligare en runda med bilder på det av glasstrutar eller glassar. De varierar i storlek från små ballonger på en pinne till extra stora ballonger som tar upp en hel del utrymme.

Även om många tänker på att använda smycken bara till jul, kan de användas året runt som små glass dekorationer som inte tar upp mycket plats. De finns i olika former inklusive glasstrutar, glassar, glass smörgåsar och glass barer. Häng ornament från dragkedjor på takfläktar, på låda drar, eller ens stå på en plan yta nära Kassaapparat. På grund av sin ringa storlek, de är bra alternativ att använda i någon glass tema affärer. Under julen, kan företagen dekorera en julgran med dem också.

Införliva konstverk är ett sätt att dekorera glass teman företag utan att använda upp mycket utrymme. En glassbil kan ha en väggmålning målad på utsidan av det som innehåller stora glassar, jätte kulor glass, gelékonfektyr och strössel. Glassbarer och tillverkare kan ha stora väggmålningar målade på insidan av verksamheten. Några av de minst dyra glassdekorationer inkluderar hänger inramade färgfotografier av glassar och glasstrutar eller sätta upp på liknande teman affischer.

  • Klibbiga björnar är en populär glass toppning.