Vad är Science Museum of Minnesota?

May 2

The Science Museum of Minnesota är en icke-vinstdrivande organisation som ligger i St Paul, Minnesota. Det öppnade ursprungligen sina dörrar i 1907, men inte i dess nuvarande plats. Målet Science Museum of Minnesota är att utbilda befolkningen om olika vetenskapsområden, såsom antropologi, biologi, och paleontologi, samtidigt bedriva forskning, samt bevara och samla ytterligare prover. Det finns en inträdesavgift för gäster som besöker museet, men rabatter kan vara tillgängliga för stora grupper, pensionärer, studenter och museimedlemmar. Den praktiska aspekten av Science Museum of Minnesota gör det till ett välbesökt resmål av människor i alla åldrar.

Även om det finns flera olika permanenta och reser utställningar, kan utställningar vara allmänt delas upp i tre områden i studien: antropologi, biologi och paleontologi. Den antropologiska område av studien har inkluderats i museet sedan starten 1907. Detta inkluderar artefakter som visar kulturer av olika grupper av människor, som de amerikanska indianerna och mayafolket. Den biologiska område av studien på museet innehåller prover från tiotusentals däggdjur, fåglar, amfibier, reptiler och insekter. Den innehåller också prover från ett brett spektrum av växt- och marina livet.

Många människor kommer till Science Museum of Minnesota för att besöka de paleontologi utställningar. Museet innehåller många fossiler och flera stora dinosaurie ben utställningar. Ofta volontär personal ge besökarna en chans att bli mer djupt förankrad i den pedagogiska aspekterna av paleontologi och andra områden i studien.

En storskalig teater, kallad Omnitheater, har regelbundet vetenskapsrelaterade utställningar. Showerna ändrar några månaders mellanrum. Detta gör museet att locka en mängd olika gäster att besöka museet och teatern.

Det finns oftast möjligheter för barn och vuxna att ta klasser och föreläsningar på Science Museum of Minnesota också. Vissa klasser är inriktade för specifika åldersgrupper, medan andra klasser kretsar kring ett visst ämne och tilltala en bredare åldrar. Det finns också möjligheter för barn som homeschooled att gå djupare in i vetenskapens värld på museet genom flerdagskurser.

På Science Museum of Minnesota, kommer besökarna att hitta flera ställen att äta också. Det finns också platser att picknick utanför museet. Presentbutik erbjuder människor en chans att hitta souvenirer, böcker och andra verktyg för lärande som är relaterade till utställningar på museet. Det är också möjligt att vara värd födelsedagskalas, företagsfunktioner, eller andra evenemang på Science Museum of Minnesota. Dessa funktioner kan också tillgodoses genom en extern catering källa för att göra händelserna ganska chic.

  • Science Museum of Minnesota innehåller flera stora dinosaurie ben utställningar.