Vad är Marshmallow Brownies?

March 22

Marshmallow brownies kombinera choklad, marshmallow, och ofta knäck för att skapa en sliskig twist till en klassisk brownie behandla. Tillverkad med mestadels traditionella brownie ingredienser eller ens en inramad brownie mix, marshmallow brownies kräver miniatyr marshmallows att antingen rörs in i brownie smeten eller smält ovanpå de kokta godsaker att göra en s'more liknande efterrätt. Vanligtvis hemlagad, dessa sötsaker är ofta en favorit för både barn och vuxna.

Halvsöta eller mjölk choklad chips, osötad bakning choklad eller kakaopulver tjänar normalt som choklad arom för marshmallow brownies. Huruvida marshmallows omröres i smeten eller lager ovanpå de kokta brownies, är mini marshmallows föredrages vanligen. Typiska brownie ingredienser, såsom mjöl, bakpulver, smör och ägg, ingår också i de flesta versioner. Dessa brownies kan också göras med en brownie mix och marshmallows. Hackade valnötter kan tillsättas samt.

När marshmallows ingår i brownie smeten, den våta ingredienser, såsom ägg, vaniljextrakt och smält knäck eller choklad, vanligtvis kombineras med sockret. De torra ingredienser, vanligen bestående av bakpulver, mjöl, och salt, blandas separat och därefter omrördes in i de våta ingredienserna. Efteråt, marshmallows och muttrar, om sådana används, blandas i smeten. Ibland choklad chips rörs in på den tiden också. När smeten är klar, kan den hällas i en kvadrat, smord kastrull och bakade.

Om marshmallows skall läggas till efter brownies har kokta, de är helt enkelt utelämnas från smeten. När brownies är bakade, tas de bort från ugnen och mini marshmallows placeras i ett lager ovanpå de fortfarande varma brownies. Vita eller mjölk choklad chips ofta skiktad med marshmallows. Därefter brownies kort återfördes till ugnen för att medge toppning att smälta. Vissa versioner kan inkludera en karamell toppade när marshmallow och choklad topping har smält.

Fortfarande andra versioner av dessert skapar ett extra lager. Brownies bakas, sedan marshmallows strös på toppen och upphettas till smälta. Efteråt en glasyr bestående av choklad och marshmallow blandat med mjölk, socker och smör, skapas och sprids över de smälta marshmallows.

En ytterligare variation av marshmallow brownies är s'more brownies. Dessa godis är skapade ungefär som andra marshmallow brownies men lägg Graham crackers att bättre efterlikna den klassiska s'more smak. De brukar också använda fullstora marshmallows istället för miniatyr sorten.

  • Marshmallows blandas in i en inramad brownie mix för att skapa marshmallow brownies.