Äta ute på kalorifattig vägen när du Bantning

September 16

Äta ute kan medföra särskilda problem för bantare. Servering storlekar är för stora, och många professionella kök använder inte tillagningsmetoder som behövs för bantare kalorifattig.

Som regel billigare restaurangen, desto mer sannolikt är det att köket använder generösa mängder av fett och fettrik matlagning tekniker - billigt och enkelt sätt att lägga smak till mat. En fiskfilé, till exempel, måste vara av hög kvalitet och kokta skickligt att smaka gott kokt eller gräddas utan en beläggning av olja eller smöraktig sås.

Om du äta ofta, överväga att bli en regelbunden på en plats. På så sätt kan vänta personal och kök lära känna dig. De kan varna dig för objekt som är särskilt Dieter vänliga, och köket kommer inte att kastas av dina speciella önskemål - ett plus under de mest trafikerade dining timmar.

Vare äta ute är mer speciell eller en rutinmässig del av din dag, hålla detta råd i åtanke:

  • Restaurang måltider anses ofta speciella tillfällen. Oftare, men de är i sista minuten lösningar när du är för trött eller stressad för att göra middag. Båda scenarierna ange du för overindulging. Kom ihåg att titta på måltid i samband med hela dagens äta eller vad du ska äta under flera dagar.
  • Restaurang måltider är ofta laddade med fett. Fett är ett enkelt sätt att göra mat smakar gott. Fett är också billigt jämfört med magert kött, så restauranger använder det frikostigt eftersom det gör deras resultat friska. Ställ frågor om förberedelse och begära substitutioner.
  • Delar kan vara enorm. Du får ofta dubbelt så mycket som du verkligen behöver äta. Dela en förrätt med en vän eller beställa två aptitretare i stället för en förrätt. Var inte generad över att be om en doggie väska.
  • Menyer fokuserar på protein portioner som är alldeles för stor. Kött, kyckling och fisk ofta få mest "bläck", med lite uppmärksamhet ägnas åt sidorätter. Så kastade ögat över till avsnittet smårätter och välja mellan dem utan såser. Ett annat sätt att skapa en bättre balans kan vara för att beställa din entree från aptitretare sektionen.
  • De flesta måltider äts ute inkluderar alkohol. Inte bara är alkohol kalori tung och näringsfattig, det sänker också din beslutsamhet att äta hälsosamt. Om du njuta av en cocktail eller ett glas vin när man äter ute, planerar att begränsa ditt intag till en, och dricka det med, inte före, måltiden.

Menyer alltid kommer att skrivas för att locka och förföra dig till att beställa mer än du tänker. Om du kan upptäcka hur man läser mellan raderna och upptäcka de röda flaggor för bantare, kommer du sällan luras in i att beställa och äta mer än du vill.

När du äter etnisk, försöka ta reda på lite om köket, ingredienser och de typiska metoder för matlagning så att utländska fraser inte kasta dig.