Vad är några sätt att ställa Grannar att städa upp efter sina husdjur?

March 25

Det finns hela webbplatser och bloggar som ägnas åt ämnet djurägare som inte städa upp efter husdjur när en hund eller katt använder någon annans egendom som en bekväm toalett område. Detta är en källa till frustration för icke-djurägare och för djurägare som är vaksamma städa upp efter sina husdjur. Det är inte trevligt att ha städa upp efter husdjur, oavsett om du äger dem eller inte, men det är ännu mer obehagligt att ha knepig att städa upp efter husdjur som du inte äger.

Om du noterar att grannarna verkar låta sina husdjur för att ignorera din bostad på detta sätt, så finns det några steg att ta som kan hjälpa till. Först kan det hjälpa att fånga den felande husdjur i lagen, särskilt när en ägare åtföljer den. Om du noterar din grannes hund att lyfta ett ben eller gör sig redo för andra badrummet affärer på din gräsmatta, närmar grannen. Du kan komma ut med en leverans av plastpåsar för detta ändamål, så grannen kan omedelbart städa upp röran. Dessutom, om du är orolig skador på din gräsmatta, kan du visa grannområdena gräsmattan som tidigare har skadats av sällskapsdjur. Be att ägaren drar hunden till trottoaren om den visar tecken på att vilja kissa, så att hunden inte gör detta på din gräsmatta.

Om en granne inte svarar på din begäran om att omedelbart städa upp efter husdjur, och några grannar helt enkelt inte, du kan följa upp med ett brev med begäran att de gör det, om du känner till grannens adress. Du bör citera incidenter, och om du har vänt sig till grannen innan utan samarbete, kan du också inkludera fotografier av djur "i lagen." Om du tillhör en husägare förening, eller ens i de flesta städer, kan du också inkludera alla lagar som gäller för ansvar djurägare som vanligtvis måste städa upp efter husdjur.

Det är mycket mer utmanande att få husägare att städa upp efter husdjur när grannarna äger katterna. Detta är första eftersom få husägare koppel och gå sina katter, så utekatter brukar får springa fritt och världen kan vara deras kattlådan. Katter kan också obehagligt doft dörrar markera i syfte att upprätthålla territoriet, vilket kan orsaka din dörr eller gångväg att lukta starkt av urin.

Det kan vara svårare att lista ut vilken granne äger en katt, eller att avgöra vilken stadsdel katter är de viktigaste brottslingar. Det är en bra idé att försöka knäppa bilder på katter medan de bedriver badrummet beteende så att du kan definitivt tillskriver detta beteende till en viss katt eller flera specifika katter. När du har en bild på katten, bör du närmar ägaren, och förklara ditt problem och bad dem att städa upp efter husdjur. Om din förfrågan ignoreras, följa upp med brev, bilder och kopior av några lagar som gäller ägaransvar mot djur röran.

När förfrågningar till en granne för att städa upp efter husdjur inte är hedrad, kan du ta nästa steg genom att ringa Animal Control. Eftersom du har dokumenterat vissa djurets beteende genom fotografier och ett brev, har du etablerat ett beteendemönster. Animal Control kan besöka grannen, biljetten dem, och i vissa fall ta bort djur från hemmen. Vanligtvis de först bara varna sällskapsdjur ägare. Bör ägare fortsätter att inte städa upp efter husdjur efter att du har involverat Animal Control, kan du stämma ägaren för att tillåta störande beteende i djuret. Detta är en sista utväg, förhoppningsvis gjort det onödigt varningar, och biljetter som har gjort ägaren städa upp efter hans husdjur.

  • Katter och hundar.