Vad är Bluestone asfaltläggare?

May 14

Maskin är en typ av hardscape produkt. Bluestone gatstenar är ett visuellt tilltalande typ av utlägg. Dessa typer av gatstenar har en unik färg och konsistens. De är en produkt av naturen, och stenen kommer från olika delar av landet.

Bluestone asfaltläggare är tillverkade av naturliga stenar, och de används för exteriör landskapsstudier och tillämpningar i bostäder och kommersiella områden. Asfaltläggare ursprungligen infördes i Europa inom yttre områden och trädgårdar. De fördes till USA på 1970-talet. Sedan dess har gatstenar använts för bostäder gångvägar och uteplatser runt om i världen.

Eftersom de är oftast installerat över packad sten och sand, är Bluestone asfaltläggare används inom många områden utomhus. De används för gångvägar, uteplatser, däck, pool områden, kantband, trädgårdar, uppfarter och andra utomhuslandskapsstudier. Maskin kan användas i olika utföranden som inkluderar växter och vatten. Sådana asfaltläggare är ett starkt inslag i anpassade landskapsstudier.

Bluestone gatstenar är gjorda av en sten som är egentligen en typ av sandsten, och den tekniska termen för denna speciella typ av utlägg inte är Bluestone, men feldspathic sandsten. Stenen är blå och grå i färgen. Sandsten är tillverkad av en blandning av kvartspartiklar och sand, och den skapas naturligt i naturen. Det finns olika områden i USA där kan hittas ett överflöd av sandsten. Några av de mest populära är på Atlantkusten och i staten New York.

Liksom andra landskaps- och hardscape material och förnödenheter, kan Bluestone asfaltläggare behandlas eller obehandlad. Vissa asfaltläggare kan behandlas för att få en halksäker yta. Denna typ av yta är praktiskt under våta och regniga väder. Icke-behandlade gatstenar, speciellt Bluestone gatstenar, har en ojämn yta.

När du köper Bluestone gatstenar, är det viktigt att beakta installation och den plats där gatstenar kommer att installeras. Det finns vissa verktyg, såsom en såg, som behövs för installationsprocessen, och det finns olika typer av gatstenar. Vissa är sammankopplade och vissa inte. Men oavsett vilken typ av utläggaren, är det nödvändigt att ha rätt storlek. Såvida de rätta storlek asfaltläggare köps, och det finns inga udda former, är det bäst att ha ett team installerar gatstenar. Ett professionellt team kan garantera att gatstenar är korrekt installerade, och gångväg eller uteplats kommer att ha en lång livslängd.