Hur väljer jag det bästa Teflon Pan?

January 6

När du väljer den bästa Teflon pan, är det viktigt att kontrollera hur tunga posten är som ett tyngre pan kommer att värma upp långsammare, minska några av de vanligaste frågorna som finns med Teflon. Som med alla objekt matlagning, plocka en gjord av en metall som effektivt leder värme också viktigt. För att göra matlagningen enklare och för att bidra till att undvika oavsiktliga brännskador, leta efter en pan som har en värmetålig handtag. Det kan också vara bra att vara försiktig med vissa handelskrav, såsom "maskindisk" eller "användbar med hög värme."

En av de primära oro som människor har med en Teflon pan blir det varmt nog att potentiellt avge skadliga gaser. Även om detta normalt kan undvikas om pannan används på rätt sätt, kan du också bidra till att förhindra denna situation genom att välja en kastrull som är tung. Som lättare kokkärl har en tunnare botten, de värmer vanligtvis upp två till tre minuter snabbare än en heavier- bottnat en, vilket gör det mer troligt att din Teflon pan blir överhettad, vilket leder till eventuella utsläpp av gas och skador på objektet. Du kan jämföra vikten på flera olika alternativ genom att plocka pannan upp i handtaget och sakta lyfta upp, ner och åt sidan.

Den typ av metall som en pan är tillverkad av kommer att avgöra hur jämnt det värms upp, liksom hur effektivt den behåller denna värme. Kopparbottnade kastruller är väl kända för sin förmåga att ge en ännu hällen, även om de kan vara betydligt dyrare än andra typer av Teflon kokkärl. För en mer budgetvänlig alternativ, leta efter rostfritt stål-inslaget aluminium med Teflon beläggning. Både detta och kopparbottnad stekpannor kan ge ett utmärkt matlagningsytan för allt från omelett till sauterade kycklingbröst.

Att välja en Teflon pan med en värmetålig handtag kan göra matlagningen enklare och säkrare. För pannor som inte ugnen säker, eller att du inte tänker använda i ugn, är ofta bäst ett handtag med en gummi eller silikon grepp lindade runt den. Om du vill ha möjlighet att placera din panna i ugnen, eller om du föredrar ett metallhandtag, leta efter en Teflon pan som har antingen ett ihåligt handtag eller en gjord av en separat metall än resten av pannan. Detta är normalt anges på förpackningen, eller så kan du helt enkelt kontrollera objektet innan du köper den.

Innan du gör några slutgiltiga beslut, se till att du inte faller för någon reklam jippon. Medan vissa Teflon kokkärl marknadsförs som "tål maskindisk," det är oftast bäst att ändå tvätta dessa poster för hand, som att köra dem genom en diskmaskin kan avsevärt förkorta deras livslängd. Det är också en bra idé att hålla i minnet att ingen Teflon pan tål hög värme, och det mest de bör utsättas för är 400 ° Fahrenheit (204 ° C), vilket är vanligt i ugn säkra stilar.

  • En matlagnings pan belagd i Teflon.