Vad du ska titta efter i en ny Windows 7 PC

September 27

Windows 7 kommer att köras på de flesta människors befintliga datorer, men om din är särskilt gammal eller begränsad eller om du bara vill ha det senaste och bästa, måste du veta vad du ska leta efter i en ny Windows 7 PC.

Här är allt du behöver veta om att köpa en Windows 7 PC:

 • Jämförelse butiken använder Windows Experience Index.

  Windows Experience Index är ett verktyg som tar en titt på dina datorkomponenter och sedan spottar ut ett nummer som talar om hur underbart ditt Windows erfarenhet kommer att vara. Även Windows Experience Index har sina brister, det är en lättillgänglig, relativt förutsättnings mått på prestanda som bör hjälpa dig exakt storlek upp en ny dator.

  Vad du ska titta efter i en ny Windows 7 PC

  Windows Experience Index ger dig en enkel, objektiv översikt av en dators prestanda.

 • Köp minst 2 GB RAM-minne.

  Fyra gigabyte är stor, men det kommer inte att bli exponentiellt snabbare. Bortom fyra kan vara overkill.
 • Få en högkvalitativ bildskärm, en solid tangentbord och en mus som känns bekväm.

  Korollarium: Köp inte en dator på nätet om du inte vet för ett faktum att fingrarna kommer att gilla tangentbordet, kommer din handled tolerera musen, och dina ögon kommer att förälska sig i monitorn.
 • Gå överbord med hårddiskutrymme-köpa mer än du tror du behöver.

  Det är billigt. Du kommer att köra igenom en terabyte (1024 GB) snabbare än du tror, ​​speciellt om du samlar musik, äger en videokamera, eller spela in TV-program. Windows 7 själv sväljer upp 16 GB eller så - mer om du installerar Windows Live Essentials.
 • Allt annat de försöker sälja ya förbleknar i jämförelse.

  Försäljare kommer att kasta en hel del andra finesser på dig, och du är välkommen att gå med vad fångar ditt infall, men låt dem inte övertyga dig om att de extrafunktioner kommer att göra Windows 7 faktiskt fungerar bättre.

Om du vill spendera mer pengar, gå för en snabbare internetuppkoppling och en bättre stol. Du behöver både artiklar mycket mer än du behöver en marginellt snabbare dator.