Vilka är de tecken på Hamstring i barn?

February 26

Tecken på hamstring hos barn inkluderar en tendens att hopa lager av artiklar, en benägenhet för oreda och oordning, och agitation om någon vidrör eller ta bort sina tillhörigheter. Ofta är dessa tecken existerar samtidigt, även om många barn och ungdomar kan helt enkelt uppvisa ett avslöjande beteende. Det vanligaste tecknet, lagring, ska inte förväxlas med childrenâ € s naturlig tendens att samla in föremål som de finner värdefullt. Lager i samband med hamstring hos barn i allmänhet består av meningslösa, värdelösa föremål.

Värdelösa föremål oftast hamstrade av barn inkluderar mat, kläder, och även papperskorgen. Enligt psykologer är livsmedelslager ofta skapats av försummade eller misshandlade barn som har berövats rätt kost. Livsmedels samlingar kan lagras i garderober, under sängar, i lådor, eller i gamla resväskor. Ibland kan barn och ungdomar förvara mat i extra ryggsäckar och gamla lunchbehållare. Generellt kommer stanken av ruttnande mat varna familjemedlemmar till mat hamstring.

Ohyra som råttor, möss och kackerlackor kan också tippa familjen till ett dolt livsmedelslager. Vissa beteende psykologer rapporterar att barn med ätstörningar som bulimi också kan hamstra mat. Förekomsten av hamstrade mat kan ofta hand i hand med en familyâ € s skifte i ekonomisk välfärd; ofta mat hamstring hos barn signalerar att ett barn fruktar familjen skulle få slut på mat eller pengar för att köpa mat, sätta framtida näring i fara.

Många barn har bilagor till favorit tröjor, ett par byxor från en morförälder eller klänningar avkunnats från en storasyster. Skillnaden är att beklädnadslager som signalerar hamstring hos barn består i allmänhet av kläder objekt som inte har något affektionsvärde och som är skadade och helt unwearable. Till exempel, om ett barn eller tonåring har på kläder med fläckar och revor eller kläder som är för liten för att passa även om hon inte har någon känslomässigt engagemang, kan det vara ett symptom på hamstring.

Den hamstring av skräp höjer gemensam avfall till samlarobjekt. Gum omslag och godis omslag är de oftast hamstrade objekt. Ett barn eller en tonåring hoarder kan också fixera på att samla in tomma flaskor och tomma burkar utan anledning förutom att ha dem. Lådor är en annan vanlig post avfall som samlats in av unga hamstrare. I vissa fall kan hamstring hos barn resultera i besparingar på koppar smutsigt badvattnet eller koppar sand och stenar som samlats in från gården, stranden eller lekplats.

Ibland kan det hända leksaker devalveras och användas för hamstring. När detta händer kommer barnet inte att spela kommer leksakerna och kommer ofta ignorera leksaker om inte någon annan försöker att spela med dem. Om ett yngre syskon eller besökare visar intresse för lagrade leksaker eller andra föremål, kanske den hamstring barnet bli aggressiva, frustrerad och possessiva. I många fall kan beteendeterapi hjälpa barn som hamstrar.

  • Ett barn som är en hoarder kan lagra objekt i gamla resväskor.
  • En psykolog kan rådfrågas om ett barn visar tecken på att hamstra.
  • Ett barn som missbrukas eller undernärda kan samla en dold lager av livsmedel.
  • Kackerlackor kan peka på en dold livsmedelslager.
  • Även små barn kan utveckla ätstörningar som är relaterade till hamstring.