Vad är Klädsel?

March 11

Klädsel hänvisar till de material som används till saker och täck säten, soffor, stolar, och de flesta möbler som kräver sådan, med undantag av madrasser. Klädsel kan innehålla en mängd olika material såsom, läder och vinyl, skum och bomull stoppning.

En tapetserare kommer göra om din klädsel när tiden har tagit ut sin rätt på din favorit möbler. Om du har en soffa som har sett bättre dagar, inte kasta ut ännu. Du kanske kan spara lite pengar genom att få den återhämtat sig och restuffed. Du kan även ändra typen, mönster och färg på klädseln när du gör detta, så kommer det att verka som om du fått en helt ny soffa.

De flesta tapetserare kommer att ge dig en eller flera böcker av prov klädsel som du kan välja. Du behöver inte hålla med vad du hade innan. Många gånger kan du också välja betyget skummet att restuff det. Stoppning kommer i grader av densitet. En del människor föredrar fast stoppning, medan andra gillar något lite mer dämpad.

När du gör om soffan, kanske dina fåtöljer ser lite trött. Inte oroa dig! Ny klädsel kan också göra dem några bra! Du kan även få dem gjort för att matcha soffan. Eller om du föredrar, plocka ut stolen stoppning som fint kontras och accenter i soffan.

Den stora fördelen med att göra om klädsel snarare än att köpa nytt är att man kan plocka färger, mönster och tyger som går perfekt med din matta, fönster dressingar och övergripande färgschema. Hur ofta har du eyed något i utställningslokalen, bara för att få det hem och tycker att det krockar? Med en klädsel sampler händig, kan du gå runt huset med proverna och placera dem bredvid mattan, draperier och andra möbler, vilket garanterar en bra match. Om du redan väl har gjort möbler, ersätta den med nya möbler av samma kvalitet kommer sannolikt att bli dyrare än att få det reupholstered.

För att få en offert från ett lokalt företag, kommer du sannolikt att behöva ha ett samråd, eftersom priset varierar beroende på klädseln väljs, stoppning och mängden material som krävs. För att hitta en lokal tapetserare, kan du kontrollera de gula sidorna.

Om klädseln i bilen behöver bytas, kan du hitta en bil tapetserare att hjälpa dig, men det är oftast ganska dyr, kanske för att alternativet att ersätta sätena är ganska dyrt. Detta kan förklara varför klädslar är populära! Många av dessa företag kommer också att ersätta hängande eller trasiga headliners. Kontrollera fordons delen av din lokala gula sidorna för att hitta den här typen av tapetserare.

  • Upholsters kan finnas i Gula Sidorna.
  • Fordons interiörer har klädsel på sätena.
  • Vinyl klädsel används ofta för att erbjuda en konstläder utseende.