Välja en Weeping Tree

April 25

Vem har inte varit förtrollad av utseendet på en behag tårpil inbäddat intill en sjö, damm, eller till och med en ström? Med rätt behandling, kan en gråtande träd lägga nåd, elegans, eller till och med en air av mystik till nästan alla landskap. Nyckeln till detta ligger i att välja en gråtande träd som kommer att uppfylla dina behov. Men för att göra detta på rätt sätt, måste du se till att du följer några riktlinjer. När du går igenom dessa riktlinjer, kom ihåg att du är den som kommer att få leva med din slutgiltiga beslutet. Detta innebär att du bör ta hand i ditt val.

  • Känn din region. När du går om att välja en gråtande träd, inte bara välja en åt sitt utseende. Det område som du bor i kommer att spela en stor rulle i huruvida din gråt träd är en framgångsrik tillägg eller en tragik för ditt landskap. Se till att du väljer gråtande träd som kommer att överleva eller frodas i det område du bor i.
  • Storlek kan vara viktigt. Många gråtande träd kan växa till en mycket stor storlek. I själva verket kan en tårpil växa till att bli lätt 45 meter hög eller så i cirka 10 till 20 år. Som ni ser på olika gråtande träd, tänk på din trädgård begränsningar, och proportioner. Du behöver inte exakt vill ha ett träd som kommer att dvärg ditt hem i ett par år.
  • Välj en form. Weeping träd dela samma allmänna form på samma sätt som människor gör. Det finns alla typer av olika former som du kan välja mellan för ditt träd, och du bör se till att du väljer en som kommer att förbättra utseendet på ditt hem. Eftersom gråtande träd är ganska dramatisk i utseende, de har en tendens att bli det centrala i allt vad landskapet är de rum i. Kom ihåg detta när du tittar på dina alternativ.
  • Vet dina slag. När du hör frasen "gråtande trädet" är chansen det första som poppar in i ditt sinne är en tårpil. Men det finns fler typer av gråtande träd som du eventuellt kan välja mellan. Ta dig tid att forska de sorter som finns när man väljer en gråtande träd. Till exempel finns det i Weeping Alaska Cedar (som är perfekt för trånga utrymmen), den gråtande mullbär (vilket kan ge några bra färg), den gråtande stranden, och många fler.