Att uppnå den naturliga looken

March 20

Du har sett de kvinnor som ser ut som de har plast ansikten; det är uppenbart att de har smink på och ofta det inte ser alltför stor. När du sminka du vill att det ska se naturligt och naturligt betyder inte nödvändigtvis ser ut som du inte har smink på, men du inte vill att din makeup att vara det första folk lägger märke. En av nycklarna till att uppnå den naturliga looken är att köpa rätt kosmetika och att utnyttja några enkla applikationstekniker.

Välj kosmetika som matchar din hudton och kompletterar den. En mörkare foundation, djupare ögonskugga färger och mörkare nyanser av eyeliner kommer alla ser bra ut på olivolja eller choklad hud. Om den andra änden har du en rättvis hudton, köper smink i ljusare toner-tändare foundation, lättare ögonskuggor, och lättare eyeliner eller mascara kommer allt arbete för att förbättra dina funktioner. När du använder kosmetika lämpliga som din hudton du kommer att komplettera och förbättra dina egenskaper snarare än washout eller övermanna den.

Det är värt det att investera i bra makeup. Jag vet bra makeup kan bli dyr, speciellt om du köper den på en gång, men du kommer inte att ångra. Om du har bra kvalitet makeup, kommer ditt ansikte ser bra och kvalitet. Men om du försöker att spara pengar, kan du drabbas kostnaden på din hy och övergripande utseende. Billigt smink ser billig på huden; det kan tårta på det och få dig att se plast snarare än vacker.

Kom ihåg att även innebär att billiga betyder inte "billigt". Du kan hitta några bra erbjudanden på varuhusen på stora makeup, men undvika de billiga, låg kvalitet makeup; köper inte makeup av det enda skälet att det inte kosta mycket. Köp den för sin kvalitet och för hur det gör att du ser.

När du ansöker din makeup, använd mjuka linjer och mer naturliga makeup färger. De färger du använder behöver inte vara intetsägande eller färglös, men bör vara tillräckligt naturligt så att när den tillämpas på rätt sätt de ökar dina funktioner. Enhancement är nyckelbegreppet för att hålla i åtanke när de ansöker din makeup. Du vill att folk ska fokusera på ditt ansikte istället för på makeup som du bär.

Att uppnå den naturliga looken är helt subjektiva eftersom alla naturliga look är något annorlunda från alla andras. Din hud är så individualiserat och så dessa tips bör vara så individualiserat. Ingen regel om vilken typ av kosmetika för att köpa är svårt och oföränderlig. Nu vet du att arbeta med din hud istället för att ändra det, kommer kosmetika bli en lätt match!